חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

אומלט צרפתי

מרכיבים:

  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • גבינה בולגרית 5% (30 גרם)
  • בצל ירוק קצוץ
  • פטריות חתוכות
  • פטרוזיליה קצוצה
  • ביצה
  • כפית שמן זית

אופן הכנה:

בקערה,
טורפים את הביצה,

מוסיפים את שאר המצרכים והתבלינים ומערבבים היטב.במחבת
טפלון

מחממים היטב את השמן, שופכים את הבלילה, ומטגנים משני הצדדים.

מנה אחת = 1.5 מנות חלבון גבינה + מנת שומן
אומלט צרפתי

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות