חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

אגס בקוקוס וקינמון

מרכיבים:

  • כפית סילאן
  • חצי כוס חלב קוקוס
  • מקל קינמון
  • 4 אגסים בינוניים קלופים, חצויים וללא הליבה
  • כפית תמצית וניל טבעית

אופן הכנה:

מניחים את כל חומרי הרוטב בסיר סוטאז (סיר רחב ולא עמוק).

מוסיפים חצי כוס מים ומביאים לסף רתיחה – חשוב שלא ירתח!
מסדרים את האגסים בתוך הסיר ומבשלים כעשר דקות, עד שהם מתרככים אך לא מתפרקים.
מגישים בקערה עם כף מהרוטב בעודו חם.

 

אגס קטן או חצי אגס גדול = מנת פרי + כף הרוטב מחליפה את הכפית החינמית היומית של דבש\סילאן
תגיות: קינוחים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות