מרכיבים:
- כפית סילאן
- חצי כוס חלב קוקוס
- מקל קינמון
- 4 אגסים בינוניים קלופים, חצויים וללא הליבה
- כפית תמצית וניל טבעית
אופן הכנה:
מניחים את כל חומרי הרוטב בסיר סוטאז (סיר רחב ולא עמוק).
מוסיפים חצי כוס מים ומביאים לסף רתיחה – חשוב שלא ירתח!
מסדרים את האגסים בתוך הסיר ומבשלים כעשר דקות, עד שהם מתרככים אך לא מתפרקים.
מגישים בקערה עם כף מהרוטב בעודו חם.
אגס קטן או חצי אגס גדול = מנת פרי + כף הרוטב מחליפה את הכפית החינמית היומית של דבש\סילאן