חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

אגס אפוי ביין במיקרוגין

מרכיבים:

  • מספר טיפות ממתיק על בסיס סוכרלוז
  • כפית דבש
  • 2 כפות יין אדום יבש
  • אגס פרוס לשמניות, מנוקה מגרעינים
  • קליפה מגוררת מתפוז אחד ( לא חובה )
  • מעט קינמון
  • כוכב אניס ( לא חובה )

אופן הכנה:

מערבבים בקערה את כל החומרים של הרוטב. מכניסים את האגסים ומערבבים היטב.

מסדרים בתבנית מיקרוג’ין את האגסים, שופכים מעל את הרוטב ומכניסים למיקרוגל לכ-7 דקות.

שווה למנת פרי + הכפית חינמית פעם ביום של דבש\סילאן

תגיות: קינוחים
אגס אפוי ביין בתוך מלחת עמוקה חומה

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות