חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

אגסים ברוטב שוקולד

מרכיבים:

  • 1 כפית תמצית וניל
    סוכרזית
    4 כפיות קקאו ללא סוכר
    1 גביע גבינה לבנה 5%
    4 אגסים קטנים
    2 כפות חלב 1%
    מיץ מלימון אחד
    1 כוס מים

אופן הכנה:

קולפים
את האגסים, חוצים ומוציאים את הליבה, מבשלים אותם במיץ לימון וכוס מים
במשך כעשרים דקות(שיהיו רכים אך לא מדי), מסננים ומקררים.

מקציפים את הגבינה עם 2 כפיות קקאו ללא סוכר, סוכרזית ותמצית וניל.

מערבבים את 2 הכפיות הנוספות של הקקאו יחד עם החלב, יוצרים רוטב ומחממים(אפשר במיקרו) עד לקבלת רוטב אחיד.

מגישים שני חצאי אגס לכל סועד, מכסים אותם בכף רוטב גבינה ויוצקים מעליו שוקולד.

4 מנות – כל מנה תחליף למנת פרי + חלבון בארוחת לילה
תגיות: קינוחים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות