מרכיבים:
- 1 כפית תמצית וניל
סוכרזית
4 כפיות קקאו ללא סוכר
1 גביע גבינה לבנה 5%
4 אגסים קטנים
2 כפות חלב 1%
מיץ מלימון אחד
1 כוס מים
אופן הכנה:
קולפים
את האגסים, חוצים ומוציאים את הליבה, מבשלים אותם במיץ לימון וכוס מים
במשך כעשרים דקות(שיהיו רכים אך לא מדי), מסננים ומקררים.
מקציפים את הגבינה עם 2 כפיות קקאו ללא סוכר, סוכרזית ותמצית וניל.
מערבבים את 2 הכפיות הנוספות של הקקאו יחד עם החלב, יוצרים רוטב ומחממים(אפשר במיקרו) עד לקבלת רוטב אחיד.
מגישים שני חצאי אגס לכל סועד, מכסים אותם בכף רוטב גבינה ויוצקים מעליו שוקולד.
4 מנות – כל מנה תחליף למנת פרי + חלבון בארוחת לילה