- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, חודש 1 by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
10/02/2016 בשעה 8:53 #116279
אלמוני
לא פעילשלום לכולם
כותבת את ההודעה בשם בדוי מבלי להזדהות מכיוון שרציתי להעלות נקודה למחשבה שאולי תהיה קצת שנויה במחלוקת אבל מפריעה לי בכל זאת.
הייתי השבוע באחת מהקבוצות של חלי ובשיחה קיבלנו תפריט חורף חדש כאשר מסתבר שהעדכון בו היה שינוי באופציות הבחירה והוסיפו עוד אופציות בחירה של מוצרי טבעול.
גם במהלך המפגש הוצעו לנו קופונים של טבעול, והוסבר לנו סל המוצרים של טבעול שמתאימים לדיאטה. כמובן בהסתייגות של הגבלה לפעמיים בשבוע.
זה מאד צרם לי, כאחת שבאה מתחום השיווק מאד בלט לי שיתוף הפעולה שככל הנראה נוצר בין חלי ממן לבין טבעול.
שיתוף פעולה זה מבורך כאשר הוא מסתכם בחלוקת קופונים/ברושורים ללקוחות. אבל כשזה מתחיל להיכנס כתוכן שיווקי לקבוצות, זה הופך להיות צורם וחוטא לאמת משתי סיבות:
1. חלק מהותי מהשיטה הוא אורח חיים בריא ולהימנע כמה שיותר מאוכל מעובד, טבעול עם כל היתרונות שלו הוא אוכל מעובד. טוב שהוא קיים בתחליפים, אבל לבוא ולהמליץ עליו בקבוצה זה ממש מנוגד לעקרונות חלי ממן בעיניי.
2. אנו כלקוחות משלמים מספיק כסף לחלי ממן כדי ליהנות משיטה ישרה, אמיתית ונטולת אינטרסים. אני לא מעוניינת דחיפה והאכלה בכפית של חומרים שיווקיים.אשמח אם העניין יובא לידיעת ההנהלה בחלי ממן והם יקחו זאת לתשומת ליבם.
השיטה טובה, וחבל להרוס.יום טוב!
12/04/2019 בשעה 1:33 #116280אלמוני
לא פעילגם לפני “שיתוף הפעולה ” כפי שאת מציינת היה אפשר לאכול טבעול בתכנית , אין דבר שאסור כל דבר במינון .
נכון שזה לא הכי בריא , אבל יש המון דברים שלא בריאים ואנחנו אוכלים .
ומה רע שהם משתפים פעולה ?12/04/2019 בשעה 1:33 #116281אלמוני
לא פעילהי חוזרת יקרה
אכן הכנסנו למאגר התפריטים גם תפריט חורף שמשלב מוצרי טבעול, בנוסף לתפריט הבסיסי ולתפריט החורף שחולק לא מזמן בקבוצות. המטרה לא לשווק את מוצרי טבעול שביננו לא זקוקים לשיווק של חלי ממן אלא נמכרים יפה גם בלעדינו, אלה להכניס לתפריט אופציה נוספת כארוחה מובנית בתפריט. בעבר וגם היום אנחנו עדיין מממליצים להגביל שימוש במוצרים מתועשים בגלל תהליך העיבוד שהם עוברים אבל יחד עם זאת עדיין ניתנים לשימוש בהגבלה… כמו גם גבינה צהובה של 22% שומן וגם מוצרי בשר שומניים.
גם בעבר חילקנו למשתתפים שלנו דוגמיות ושובר הנחה לסדרת רטבי הלייט של אוסם, הכוונה היא רק לחשוף את ציבור המשתתפים למוצר ולא על מנת לפתוח במסע שיווק.
יש לנו את התפריט הישן והטוב שעובד בכל מקרה ואת מוזמנת לדבוק בו ועדיין להצליח ובגדול.
צר לי שחלוקת קופון ההנחה הצטייר בעיניך כ”דחיפה והאכלה בכפית” לא זו היתה כוונת המשורר.12/04/2019 בשעה 1:33 #116282אלמוני
לא פעילאני לא רואה שיתוף פעולה עם חברות כמשהו פסול ההיפך, הלוואי ויהיו עוד חברות שיתנו קופונים והנחות. גם כך בקבוצות מתייחסים למוצרים כאלה ואחרים בשמם המסחרי אז מה זה כבר משנה?
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.