חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has 4 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אתם כאלה חמודות – ועוזרות..וחמות, ותומכות..
    ממש כיף לי לדבר איתכם!
    האמת, שעכשיו אני אצל מישהו שעוזר לי- שבזכותו ירדתי 2 קילו בשבוע….
    ולאט לאט אני רוצה להוריד את כל מה שהעלתי, אבל האמת שנמאס לי כבר לאכול חסה..או דברים כאלה! וכיף לי לדבר עם בנות שבאמת מבינות אותי!!!! ומחזקות אותי,רוב החברות שלי לא מבינות, ויש כאלה שמכניסים אותי עוד יותר לדיכאון .. שאומרים מה קרה לך,או מרחמים עלי ואיך זה קרה..וכיף לי לדבר עם כמוכם שאתם עוזרות! אני כן יודעת שאני יירשם לחלי,אבל עכשיו התחלתי את הדיקור-והאמת שזה לא כל כך עוזר, יש לי המון בעיות בצבא..והאוכל-זה הפתרון היחיד שאני רואה, בכל זאת גם שאני סגורה בבית,ואני לא עושה כלום אני משתגעת עם עצמי..התרחקתי מרוב החברות שלי,וחבר- אני לא רוצה שאף אחד יראה אותי ככה….אני כל היום או בטלויזיה,או במחשב..או שסתם בוכה כל היום..תודה שאתם עוזרות לי…

אלמוני
    לא פעיל

לא יודעת מי עוזר לך אבל בתוכנית
    שלנו אוכלים הכל רק לא את הכל

אלמוני
    לא פעיל

מאיפה את, ואיפה את בצבא?

אלמוני
    לא פעיל

צאי מהבאסה חיזרי לעצמך קבלי נחמה מאיתנו,אנחנו מבינות אותך עדיף שתגיעי לחלי כי מינסיון אישי כל הדיקור זה בולשיט אחד גדול,פה את לא לומדת לאכול נכון לכל החיים,ולאכול הכול אבל בכמיות קטנות,כל פעם שאת מרגישה חולשה תיפני אליי באמת,כולנו עוברים תקופות לא טובות,ואני עכשיו בתקופה גם לא טובה,אבל אין מה לעשות לוקחים אחריות ,חשוב שלא תתרחקי מאף אחד אבל מה שחשוב שתהיי בסביבה אוהבת ותומכת

אלמוני
    לא פעיל

היא כי בראש שלך כבר החלטת שאת לא נשקלת מחר כי את במחזור,
    או שהחלטת שגם ככה את תראי עלייה כי את במחזור,

הכל מתחיל בראש. ברגע שידעת שאת במחזור ושקיימת האופציה לעלייה, או מנגד לקחת מראש החלטה שאת לא נשקלת, משהו אצלך התרופף וגרם לזה שתקלקלי כי גם ככה את לא תישקלי וכאילו יהיה לך זמן לתקן.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות