חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני לא נמצאת בקבוצה של חלי ממן אבל אני עושה את הדיאטה לבד, יש לי בעיה שבגלל שאין לי את השקילה הקבוצתית אני צריכה להישקל בבית והבעיה היא שאני לא נשקלת פעם בשבוע אני נשקלת כל בוקר, אני יודעת שזה לא טוב ככה אבל שניסיתי לא להישקל שבוע הרגשתי כאילו אני לא נמצאת בביקורת וחזרתי להישקל כבר בבוקר שאחרי.. מה אני יעשה אני לא מצליחה לא להשקל כל יום.. :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

להחביא אותו באיזה ארון בחדר אחר.. זה עוזר.
    גם אני הייתי נשקלת כל יום,אבל זה סתם תסכל אותי. ומאחר ואני בקבוצה כרגע אז אין לי צורך בשקילה הזו כי אני לא מתייחסת למשקל הזה אלא רק למשקל אצל חלי ממן

אלמוני
    לא פעיל

טאי,
    להעיף את המשקל היא השיטה הרווחת אצל רוב האנשים ובעיקר הדיאטניות.
    אני דווקא עושה כמוך. שקילה יומית הוכחה כתורמת לירידה בשל הפוקוס היומי שהיא נותנת (היתה לא מזמן כתבה מאלפת בכלכליסט
    http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3581493,00.html).
    הבעיה היא התנודיות של המשקל. שמעתי פעם את ד”ר נסטור אומר שאנחנו שוקלים פיפי וקקי (סליחה, זה הוא אמר). כדי לא להתבאס מהתנודות היומיות במשקל אני מכניס את השקילות לאפליקציה לאנדרואיד שנקראת Libra שנותנת את המגמה (ממוצע נע). אני מתעלם לחלוטין ממה שהמשקל מראה ומתייחס רק לממוצע שנותנת האפליקציה.
    ככה אני כל הזמן רואה גרף יורד ואין מאושר ממני.
    ד”א, את יכולה לראות גם נשים כאן בפורום שכותבות במפח נפש שהן עלו חצי קילו בשקילה השבועית ואז שבוע אחר כך שמחות שירדו קילו וחצי. ממש מאניה דיפרסיה. זה רק אומר שגם בשקילה שבועית עדיין יש תנודתיות ואין מנוס מלעשות ממוצע.
    אז אם השיטה שלך/שלי עובדת לך, אין טעם להפסיק איתה. רק להוסיף לה את הממוצעים.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות