- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
17/12/2007 בשעה 5:52 #34081
אלמוני
לא פעילשלום לכן! שמי טלי ואני נמצאת בניו יורק ואני עושה את התוכנית הזו כשבועיים אני לומדת מחברות שעושות את התוכנית בארץ מהאתר וומכן! מהשאלות והתגובות ואני ממש רוצה להגיד תודה!! אחלה אתר ואחלה בנות יש פה!!
אני לא ממש נישקלתי כשהתחלתי ועדיין לא נשקלתי אני מאמינה שיש לי כ 15 קילו להוריד בעלי אומר שרואים שרזיני וזה שאני לא נשקלת לא ניראה לי ממש טוב כי זה לא נותן לי מוטיבציה להמשיך ולראות תוצאות, מה שכן אני רוצה לרשום לכם את התפריט שאני אוכלת כל יום ואשמח לקבל ממכם הצעות לשיפור!(כי את האמת אני לא ממש יודעת מה אני עושה!)בבוקר- שני פרוסות לחם קל עם קוטג 1% (הלחם זה 40 קלוריות ותאמינו או לא זה הכי נמוך שאני מוצאת כאן!! שבארץ לדל קלוריות זה הכי גבוהה)
בניים- תפוח. או שני פרוסות של אננס טרי (אני אוכלת בתור פרי הרבה אננס זה בסדר??)
צהריים- עוף עם תפוח אדמה וסלט גדול
בניים- אוכלת לרוב חטיף דאייט קואקר הבנתי שיש את זה גם בארץ (עם התמונה של האיש הזקן:) שזה עד 90 קלוריות
ארוחת ערב- ביצה עיין או חביטה לרוב אני עושה אותה עם טיפת שמן זית ספרי, סלט שני פרוסות לחם וגבינה אני שמה קצת גבינה 5% על הסלט וקצת קוטג 1% על הלחם
אני ממש ישמח לקבל עצות אם זה טוב לא טוב מה לשנות וכו'
תודה!! ושיהיה לכם בוקר טוב! ( אני רק הולכת לישון עכשיו) 🙂
11/04/2019 בשעה 7:33 #34082אלמוני
לא פעילואני חושבת שאני שותה מספיק מיים אני לא יודעת כמה כוסות זה 2 ליטר מיים אבל זה מה שאני בדרך כלל שותה פלוס מינוס
ואני לא עושה ספורט!!! כי באמת שאני עובדת כל היום. חשבתי להתחיל ללכת לתחנת רכבת במקום לקחת את האוטובוס בבוקר אבלללל יורד שלג וממש ממש קר וצריך לעבודה ללבוש כל כך הרבה ושהולכים אז חם! ואני לא רוצה להגיע מסריחה לעבודה!ומה שכן אי אפשר ממש ללכת ברגל כי ממש קר ויורד שלג שהופך לקרח אז לא שאי אפשר לעשות הליכה אי אפשר ללכת ביכלל!! כמו ללכת על קרח!! כל כמה שניות רואים מישהו מתהפך ברחוב 🙂
אז.. זהו סורי שחפרתי לכם על הבוקר אבל אם תציעו הצעות אני ישמח!11/04/2019 בשעה 7:33 #34083אלמוני
לא פעילראשית כל ב ה צ ל ח ה שמחתי לראות שמארץ כה רחוקה משתתפים אתנו בתוכנית. אז ראשית כל הארוחות שאת אוכלת הם בסדר גמור חסרה לך רק ארוחת לילה מעדן 0% + פרי אל תוותרי המעדן בלילה עוזר לחילוף החומרים לעבוד. בנוסף מגיע לנו מנה מותרת המשמעות שלה שפעם בשבוע לא משנה היום ולא השעה את אוכלת מה שבא לך טעים ב-600 קלוריות בנוסף לארוחות. עוגה טובה, ופל עם גליה, בורקס, פיצה שווארמה מה שאת אוהבת תנצלי את זה מוסיף הרבה כוחות לעבור את השבוע. הצעתי לך גם פעם בשבוע להשקל באותו משקל ובאותה שעה יש משמעות לשקילה בין הבוקר לערב. תגווני לך את הארוחות שלא יהיה לך משעמם . בדבר תפריטים אין לי בעיה תמיד לכתוב לך. אני מכינה הרבה פשטידות, הכי חשוב מרק המרק עוזר לנו לעבור את היום וממלא ומשביע. האם את נמצאת שם בשליחות ? את גרה שם קבוע? בת כמה את ? שמחתי להכיר אותך דרך הפורום ושוב הצלחה.
שמי ציפי פ. אני מזכירת בית ספר סבתא ל4 נכדים ואמא ל-3 ילדים אני נמצאת בתוכנית שנתיים וירדתי 32 ק”ג. בהצלחה בי בי
לי אני רוצה להוסיף תמיד לשתות כוס לפני הארוחה וכוס אחרי הארוחה בסה”כ תשתי כ- 2ליטר מים ובמידה ואת יכולה יותר תגיע גם ל-3 ליטר. קצת ספורט לא יזיק בחוץ אי אפשר בגלל הקור מה קורה לחדר כושר?
או באיזה קניון ענק שלכם לעשות כמה סיבובים.11/04/2019 בשעה 7:33 #34084אלמוני
לא פעילהתפריט שאת עושה נשמע מצוין בעיני בכל אופן רק שחסרה לך הארוחת לילה, והיא חשובה מאוד, הארוחת לילה לפני השינה
כולל חלבון חלב + פרי
חשוב לאכול את זה דווקא לפני השינה, וזאת הארוחה שהכי הייתי נוטה לוותר עליה כי לא תמיד הייתי רעבה (אני חוזרת מאד מאוחר מהעבודה) אבל היא שומרת עלינו מאוד, יש לה סוד לארוחה הזו, היא שומרת על כמות הסוכר שלנו מאוזנת ונמוכה בדם, כי הלילה הוא סוג של צום כמובן והסוכר בו נוטה לרדת. וזאת ביחוד אם סובלים מעודף משקל רב (לא שעולה מדבריו כי יש לך) אבל אם כבר מדברים על זה, כי מה שקורה הרבה פעמים כאשר יש עודף משקל יש תופעה שנקראת הנגדות אינסולין, כלומר שרמות האינסולין גבוהות מכמות הסוכר שיש בפועל לעכל וזה גם גורם לנו לאיתותים “אני רעבה”… “אני רעבה” אז כאשר ברצצנו לשמור על רמת יצור איסולין נמוכה (ההורמון שמפרק את הסוכרים) עלינו כל הזמן לאכול כמות קטנה של סוכר.
בהתחברות לנושא הקודם שהעליתי “לגוף יכולת מופלאה לריפוי”
בתזונה נכונה יכולים אנו לשלוט בהרבה מהמחלות שיצרנו לעצמנו,
לעולם לא נפרד “מהאישה השמנה” ומהנטייה שלנו להיות כזאת, אבל כן לאזן מחלת כגון סכרת לחץ דם כולסרטול טגלרציטים (שומנים בדם – איכס!) והשכלותיהם עניין של חיים או מוות…נסחפתי אה?
קיצור לא לוותר על הארוחה לילה, אפילו שלא רעבים!
קלטו בכלל קטע הזוי, הגעתי למצב שאני לא רעבה?!…
🙂11/04/2019 בשעה 7:33 #34085אלמוני
לא פעילהיי יעל….
איזה כייף לקרוא את ההודעה שלך….
ותראי לכולם איזה יופי את יורדת במשקל מאכילה נכונה…
ההצעה הכי טובה שלי בשבילך היא לדבוק בתוכנית, לשתות מים ולאכול מנה מותרת(ויש שם דברים יאמי יאמי)..להכנס לפורום כשאת יכולה ולשתף..:)
בהצלחה
איה11/04/2019 בשעה 7:33 #34086אלמוני
לא פעילקודם כל יפה על היוזמה שאת לוקחת על עצמך בשלט רחוק…
גרתי בניו יורק שנה וקצת (בקווינס ליתר דיוק) ואני זוכרת שכל בוקר הלכתי ברגל עד העבודה שזה בערך שעה הלליכה… וזה היה בינואר מי כמוך יודעת איזה קפפפפפווואאא בעונה הזאת… בכל מקרה יש חדרי כושר שכונתיים כאלה שאין בהם הרבה אנשים שאני מאוד אהבתי ללכת….
הלוואי והייתי יכולה להיות שם עכשיו במקומך!!
אשמח לשמוע ממך בהמשך… -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.