שלום אוסנת אני לילית אני שוקלת 139 קילו אני בת 23 עשיתי כבר את כל השיטות לדיאטה אף פעם לא הייתי אצל חלי בלעתי כדורים הכל עד עכשיו אני לא מצליחה לרדת אני כל היום בדיכאון ואני בבית עבודה אני לא מוצאת אחותי אצלך בקבוצות והיא ירדה 7קילו כבר ואמרה לי שיש לך לב ענק גם לפי כל התגובות האלה פה עד כמה שאת טובה אני רוצה שתעזרי לי רק אם את יכולה, חנית
היי חנית..
ברוכה הבאה לפורום ..:) אני שמחה שאת איתנו..
אנו יורדות במשקל באמצעות תזונה נכונה ובריאה ושינוי מחשבתי וגם את יכולה! ומסוגלת !!… ואחותך יכולה להעיד על כך לאחר ירידה של 7 קילו ! מה צריך לעשות? אם את יכולה להגיע עם אחותך לקבוצה זה נפלא וגם אם לא..העזרי בנו…בקשי מאחותך שתביא לך מהקבוצה תפריט של 1800 מאוסי….והתחילי לחייך..
מי שרוצה עזרה – מקבל עזרה !
סופשבוע קסום ובהצלחה !
אני יודע שקשה לך בהתחלה אני גם כתבתי פה את כל מה שהיה לי על הלב ואוסנת האישה המדהימה הזאת רשמה לי מילים שרק אם התחילו לעזור לי בירידה אני ירדתי שישה וחצי קילו בזכות האתר הזה ובזכות אוסנת והמילים שלה אני אישית מודה לאוסנת ולחלי גרופ אל כל התמיכה והמילים והכל אני מבטיח לך שאם תרצי תצליחחי ובגדול כי אם אני יכול כל אחד יכול זה רק אם את רוצה ואני באמת רציתי והצלחתי יש לי חברים בזכות שש וחצי קילו אני אוכל כל היום רק מה שרשום ונושם לרווחה בזכות שש וחצי קילו אני קם ורוצה ללכת לבית ספר בזכות שש וחצי קילו לפני זה לא רציתי ללכת לא היו לי חברים הייתי מול הטלוזיה טוחן כל היום אוכל ממתקים וסתם בגלל העצבים היום אני אוכל מלא ואוכל נכון וטעים וגם החיוך חזר לי בהצלחה גלעד
אין הוקוס פוקוס אבל קחי אחריות על עצמך תגיעי לקבוצה אוסנת המדהימה בהחלט תעזור לך וכל הקבוצה מחכים לך בקבוצה תבואי לקבוצה של יום ב' בבוקר….אל תגידי מחר היום עצם הירשמותך לקבוצה כבר תרגישי טוב עם עצמך.ב ה צ ל ח ה
ברוכה הבאה לאתרנו אני שמחה שהצתרפתזה צעד ראשון.אני מאוד מבינה באיזה בור את נמצאת היתי שם וכל החברים באתר.אני מוכנה לעזור לך אם יש לך החלטה קחי את הטלפון שלי מאחותךוכל שתצתרכי אני איתך ,רק מי שלא מפסיק לנסות מ-צ-ל-י-חחחחחחחחחח
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות