- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
16/05/2009 בשעה 19:54 #88743
אלמוני
לא פעילאני כבר שבועיים וחצי עושה תכנית ממש ממש לפי התפריט בלי שום חריגה, ירדתי כבר 2 קילו.
אבל מה, יש לי ממש ממש בעיה עם המנה המותרת הזאת!
זה פשוט שובר אותי!
אני צריכה עזרה בקשר לזה, אולי פשוט אפשר לוותר עליה ?????אני מסבירה: שבוע שעבר, מנה מותרת ראשונה : החלטתי לאכול אותה בארוחת שישי עם קוסקוס כמו שצריך.
אחרי זה פשוט לא יודעת מה קרה לי יום שבת לא הצלחתי לעמוד בפיתוי ואכלתי עוגיות וכל מיני שטויות הרגשתי רע עם עצמי ורע בבטן וממש היה לי קשה הרגשתי שאני שוב נופלת במעגל הנשנושים ושלא אצליח לחזור למשטר החדש שלי שכל כך נהניתי בו, לאכול נכון ולרזות! התבאסתי ואיך שהוא יום א הצלחתי לסגור את הפרשה הזאת ולחזור לשיגרה.
אתמול שוב מנה מותרת
הפעם אמרתי לעצמי שאולי פשוט אצא ואקנה לי במבה וגלידה ושאם זה מחוץ לבית שיהיה שונה.
ולא!
שוב היום השתגעתי אכלתי עוגת שוקולד, גנבתי 2 חתיכות יותר נכון להגיד כי הרגשתי כל כך אשמה ולמרות זאת לא יכולתי להפסיק אבלתי איזה 3 פרוסות חלה גם … ושוב אני מעלה שאלות האם אצליח יום ראשון לחזור לשיגרה ??
אוייייייימה עושים??? איך זה אצליכם? למה אצלי זה כל כך קשה זה לא אמור להיות משהו כיף בגלל שהייתי כל כך רצינית כל השבוע ??
סליחה הייתי ארוכה אבל זה עוזר לי….
אני ממש11/04/2019 בשעה 19:32 #88744אלמוני
לא פעילמה שאני מציעה לך זה או לאכול את המותרת יום שבת בבוקר(לפי מה שהבנתי מההודעה פה הנפילה) או ללכת לבית קפה ולאכול עוגה איכותית בתחילת השבוע אפילו ביום השקילה(אחרי השקילה כמובן) ולדעת שאסור לך יותר לגוע בעוגות…
11/04/2019 בשעה 19:32 #88745אלמוני
לא פעילהי בוקר טוב.
אני מציעה לך אם את כל כך אוהבת עוגות תסדרי לך בצלחת את כל חתיכות העוגה,את יכולה לשלב כמה סוגי עוגה אם את פורסת אותם לפרוסות קטנות סדרי בצלחת בצורה יפה שבי ותוכלי לאט לאט ותתענגי על כל ביס, אם הבנתי נכון הבעיה היא בשבת, את המנה המותרת תאכלי בשבת למשל מיד אחרי ארוחת צהרים או אחרי א. בניים אז תהיי שבעה ולא יהיו לך נפילות וגם אם תהיה חריגה אז היא תמוזער ותשתי הרבה מים.
שיהיה לך בהצלחה ושבוע טוב אפילו טוב מאוד תרתי משמע.11/04/2019 בשעה 19:32 #88746אלמוני
לא פעילהיי ויוי..
לטעמי, את כל שבוע מחדש חופרת לך את הבור הזה ולכן נופלת לתוכו..אני מציעה שתנשמי עמוק ושתפסיקי להאשים את המנה הזו בחטאים שלך:), החליטי השבוע שאת אוכלת את המנה הזו בלי ייסורי מצפון ושאר רגשות שליליים כי הם אלו שמפילים אותך..
וכשתסיימי להנות ולאכול אותה, חזרי לתוכנית..
בהצלחה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.