חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז אחרי שהבטחתי לעצמי, אחרי מאמצים לא נורמלים, אחרי שעשיתי הרבה אוכל חינמי ובישלתי והשקעתי…החזקתי מעמד 3 לילות…
    הבטחתי שהשבוע יהיה שונה, יהיה שבוע של 100%…
    ,את לילה של שבת, ראשון, שני – הצלחתי, ואתמול , כשהקטן שוב עשה לנו “לילה לבן”וכל הלילה, אבל ממש כל הלילה לא ישנתי, פשוט אכלתי, אכלתי מהעצבים, מהתשישות, מבאסה :עצוב:
    ידעתי שאני עושה דברים שאני אצטער עליהם…ניסיתי לעצור, אמרתי שאוכל רק מעדן 0%, רק שזיף…אבל אחרי זה המשכתי, לא יכולתי לעצור, אכלתי מליון עוגיות, שוקולד…וכל זה ב 01:30 בלילה :עצוב:
    קמתי עם הרגשה נוראית :עצוב: , איזה באסה, מה, יותר מ3 לילות אני לא מחזיקה מעמד?! איך בתחילת התהליך לא ראיתי לא ימינה ולא שמאלה, ולא קמתי בלילות…(למרות שגם אז רק ילדתי ולא היה לי פשוט…) איך אני חוזרת למרץ, למורל הזה?!
    נכון, כמו שנירית לימדה אותי – שזו עבודה לא פשוטה, זה אימון, אימון יום יומי…אבל איזה באסה שאחרי 3 ימים של הרגשת ניצחון, יש נפילה והכל “נשבר”…
    כועבת לי הבטן עכשיו, אייפות, ודמעות בעניים…ורק 07:00 בבוקר…ואני צריכה ללכת לעבודה
    כמה שזה לא פשוט..
    אני כבר לא אומרת על ה 1-1.5 ק”ג שאני צריכה עד השמירה…אנשים מורידים עשרות ק”ג ונשערים בשמירה שנים ואני תקוע במקום….עושה צעד קדימה ושניים אחורה…
    תגידו, איך, איך לצאת מכל הלופ הזה? מה עוד אני לא עושה?

אלמוני
    לא פעיל

אני יכולה להגיד לך שאני 6 שבועות ולא חטאתי עדיין למרות שנורא רציתי. קודם כל אמרתי לעצמי שאני החלטתי על התחלת תהליך שאני עושה ולכם אין טעם לדפוק את ההחלטות שלי. דבר שני ככל שהזמן עובר ואת רואה ירידות את חושבת לעצמך באיזו עבודה קשה עשית זאת ולחטוא זה הדבר הכי קל וגורם הכי מהיר לעלייה במשקל. כל פעם שבא לך משהו תשתי כוס מים או צלוחית מרק (מניסיון המרק די ממלא) ואם לא עזר – שימי נעלי ספורט וצאי לצעידה עם בקבוק מים ביד.לי זה עובד – שווה לנסות.

אלמוני
    לא פעיל

את מכניסה את עצמך ללופ הזה, חושבת “דיאטה” סביב השעון. אחרי ארוחת לילה אל תמשיכי לעוגיות ושוקולד אלא לכיוון המיטה.
    “הרוצה בשינה טובה יקח איתו מצפון נקי למיטה”…
    נסי ותראי באיזו הרגשת ניצחון מדהימה תקומי בבוקר.
    וקילו וחצי זה כלום… קטן עליך :שמח1:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות