- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
13/06/2012 בשעה 8:30 #196841
אלמוני
לא פעילכבר חודש וחצי שאני מסתובבת מסביב לאותו משקל.ירדתי עשר קילו לפני שנכנסתי לתוכנית של חלי ואצל חלי עוד 10.3 קילו ואני תקועה. ככלל אני אוכלת כמו שצריך לפי התוכנית אבל יש לי סדר יום מטורף וחוסר עצום בשעות שינה (ישנה שעתיים -שלוש בלילה כי יש לי תינוקת קטנה שמצמיחה שיניים) וקורים מקרים שאני דווקא אוכלת מעט. ספורט אני לא מצליחה לעשות בכלל למעט לעלות במדרגות בעבודה וכדומה.אני מדברת עם עצמי כל שבוע ואומרת לי לא להישבר וחושבת מה אני אוכל לשפר/לשנות בשבוע הזה אבל אני ממש מרגישה שאני על הקצה. לפחות אם הייתי חוגגת על איזה אוכל ונהנית. גם עושה וגם לא יורדת. אוף.
13/04/2019 בשעה 23:30 #196843אלמוני
לא פעילדבר ראשון – שני את הכותרת: “שהמשקל הזה יזוז כבר ל מ ט ה!” – היכול לזוז חלילה גם למעלה ואת תתאכזבי אבל בעצם תקבלי משהו שבקשת בלי להתכוון לכך.
דבר שני – רישום!!!! גם אם את בטוחה שהכל פרפקט, עשי רישום, גם אם את היחידה שקוראת אותו, את תראי שהרישום גורם לאכול בזמנים קצובים ונכונים, לא “נותן לנו לגיטימציה ליישר פינות”, אם יש לך קושי עם שתיה – הוסיפי לרישום גם מעקב אחרי שתיית מים.
דבר שלישי (ומספיק עם החפירה 🙂 ),גווני ובחרי דברים שקל לאכול ביום מטורף. שמרי את הארוחות הגשולות יותר שלעות רגועות בסדר היום שלך.
האמיני בעצמך, הורדת יותר מ 20 קילו = השמיים הם הגבול. אחד הדברים החשובם ביותר שלמדתי מהתהליך זה שאם אני מחליטה, אני אשיג כל מה שאני רוצה (כמובן מה שתלוי בי – אין שליטה על אחרים)
הרבה הצלחה – תאמיני ביכולות שלך – אני מאמינה ואני “די” וותיקה בתוכנית (מעל 4 שנים)
:מאושר: :שמח1: 😉13/04/2019 בשעה 23:30 #196846אלמוני
לא פעילסדר יום מטורף ולילה לבן בטח לא מחזיקים אותך בשפיות ובצמידות לתפריט.
כל אמא מבינה אותך עכשיו ומזדהה עם ההקפצות הלייליות וחוסר-הארגון.
נסי לעשות את המיטב במסגרת המוגבלות, שמרי את המותרת לזמן שהוא נטו את וחברה ומחוץ לבית, פרגני לעצמך.
מזג האויר לא חם מדי נסי לטייל איתה קצת בחוץ, היא תהנה ואת תשלבי ספורט. :שמח1:13/04/2019 בשעה 23:30 #196847אלמוני
לא פעילאמנם את תקועה אבל את לא עולה! ויש לך 20 ק”ג בכיס. אם היית אוכלת ונהנית היית עולה ואת ממש לא רוצה את זה.
אני יודעת שזה נורא מתסכל עברתי כמה תקופות כאלה בתהליך אבל מנסיון בסוף זה משתחרר וממשיכים לרדת. אני מציעה לך לעשות רישום ולתת למנחה לבדוק כי בדרך כלל עולים על דברים שעושים לא נכון מבלי להתכוון…
בשום אופן אל תוותרי לעצמך תמשיכי להתמיד ובסוף תגיעי. עשית דרך כל כך ארוכה חבל לפספס
תעשי רישום כבר ממחר ובהצלחה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.