חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כמה פרוסות עם טונה או פסטרמה אפשר לאכול ביום ?

ואלו הרישומים של היום ואתמול:

יום ג' 12110

10 בבוקר-שתי פרוסות לחם קל מרחתי גבינה של תנובה 3% ביצה קשה ומלפפון +כוס סודה

בשעה 12 ארוחת ביניים -שני פרוסות לחם קל ושני פרוסות פסטרמה (דקות ) מרחתי חומוס ושתי חתיכות עגבנייה +מים עם סירופ דיאטטי
    בשעה 2 ומשהו בצהריים אכלתי חתיכת אגס וחתיכת תפוח עץ
    בסביבות שלוש 40 אחר הצהריים אכלתי ארוחת צהריים צלחת קוסקוס + מרק וכוס מיץ מנגו
    בשעה 5:50 בערב שתי פרוסות לחם קל שני נקניק סלמי
    8:30 ארוחת ערב שתי פרוסות לחם קל מרחתי חומוס טונה של עם השמן (סיננתי את הטונה במסננת כידי להוריד ת'שמן ) שתי חתיכות של עגבניה +שתייה של מים עם שירופ פטל דיאטטי
    בשעה 12:30 בלילה ..שתי פרוסות לחם קל מרחתי שתי כפיות שלוש חומוס למריחה …טונה גם איזה שתיים שלוש כפיות ושתי חתיכות עגבניה + שתייה מים עם סירופ פטל דיאטטי

יום ד' 12111
    קמתי מאוחר :
    12:00 ארוחת ביניים ..כוס תה בכוס קטנה ..עם כפית בהריון של סוכר …חטיף דגנים של 100 קלוריות ליחידה
    15:00 ארוחת צהריים ..כוס וחצי פתיתים מבושלים ללא שמן רק במלח ומרק עוף ..סלט :2עגבניות 4 מלפפונים חצי בצל 1פלפל אדום (גמבה ) 3 חסה ..תיבול..לימון מלח וחזה עוף בתנור ללא שמן תיבול פפריקה מתוקה מלח + קצופ
    15:30 אכלתי בקערה קטנה מרק ירקות :4קישואים 4גזרים 4בצלים חצי כרוב 3כרפס תבלינים :מלח פפריקה מתוקה כורכום אבקת מרק עוף ללא כל פחמימה או שמן
    ובחמש ומשהו בערב אכלתי קערה גדולה של מרק
    17:55 ארוחת ביניים -שתי פרוסות לחם קל עם חומוס וטונה +סלט ירקות
    19:45 ארוחת ערב -שתי פרוסות לחם קל חומוס 2 חתיכות פסטרמה (דקות ) +מרק ירקות
    23:45 שתי פרוסות לחם קל +שתי חתיכות פסטרמה (דקות ) חומוס + מרק ירקות
    ואני מאמינה אחרי מקלחת אני יאכל קערה טובה מהמרק החינמי וזהו לילה טוב .. אשמח לקבל תגובות הצעות ותיקונים 🙂 ואם זה נכון מה שאני עושה ..אשמח לקבל עצות לתיקון ואני הולכת לפי תפריט של 1800 קלוריות תודה

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות