חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חלב אורז,חלב שיבולת שועל,חלב אורז שקדים מהי הכמות המומלצת לשתיה? כדי לא לפגוע בתהליך ההרזיה?
    וכן מעדן סויה של אלפרו, האם הוא נחשב כמנה מותרת? או כרגיל? ואם רגיל מהי הכמות המומלצת?

אלמוני
    לא פעיל

סליחה אין לי תשובה
    אבל בקשר למה שרשמת בפורום הכללי רציתי להתיחס גם כאן רשמת שהתחלת הפעם כצמחונית ושאת לא אוהבת טופו
    ושאת רק עולה מהתפריט מה את אוכלת שאת עולה ולא יורדת? האם מנשנשת בין הארוחות דברים ש״אסורים״ ? האוכל לא משביע? תפרטי קצת שבכל זאת אולי יצליחוןלעזור לך בפורום :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

בחלב פרה 1% יש 43 קלוריות ל-100 מ”ל. פשוט בדקי את הערכים הקלוריים (שימי לב להשוות ל-100 מ”ל) של החלב שאת שותה ולפי זה תוכלי לדעת אם את בטווח ששווה ערך לחלב פרה.

** אני מניחה שאת מתכוונת שהחלב אורז/שקדים בא במקום הכוס חלב של הקפה או כמנת חלבון גבינה ולא שאת שותה אותו על תקן מים. כי סתם לשתות חלב – זה כמו לנשנש אוכל מחוץ לתכנית **

לגבי מעדנים של אלפרו- לא מכירה ממש מניסיון – אבל בעקרון חלבון גבינה אמור להיות עד 80 קלוריות – אם את מוצאת מעדן של אלפרו שלא עובר את ה-80 קלוריות, אז זה בסדר. במידה ויש לך מעדן שאת לא בטוחה לגביו, תשאלי פה – רק תוסיפי את הערכים שלו כדי שאורנה תוכל לתת לך תשובה מקצועית לגביו.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות