אזרתי אומץ לכתוב כאן.אם אני כותבת ומצהירה זה אומר שבאמת צריך להתחיל, לא רק לתכנן את זה או לדבר על זה בלשון עתיד. אז אני lucky, לפחות בינתיים, עד שאולי ארגיש בנוח להחשף. אני מתביישת בגלל כל המשקל שעליתי. אני בחורה יפה שאוהבת טיפוח ומאוד מתביישת שהזנחתי את הגוף שלי בצורה כזאת. אני מאוד חסרת בטחון לגבי זה ויש לי תמיד הרגשה שמסתכלים על זה ושמדברים עלי ואנשים חושבים עלי דברים לא טובים בגלל זה. לא התמודדתי מעולם עם עודף משמעותי כל כך של 35-40 ק”ג וזה נחת עלי בבום. העלייה היתה מאוד מהירה וקרתה בגלל צרכים רגשיים לדעתי. אני רוצה להחזיר את השליטה לידיים שלי ולהתחיל מחר את התוכנית הזאת שעזרה לכל כך הרבה אנשים שאני מכירה אישית ושומעת כל הזמן 'חלי ממן' … אולי גם בשבילי זה יעבוד. אני מכירה דיאטות ועשיתי דיאטות כל החיים שירדתי בהן אבל עליתי בחזרה, לא הייתי יכולה להחזיק מעמד בדיאטות משונות שאי אפשר לאכול לחם או אוכלים מעט מאוד. אני לא יודעת איך החזקתי מעמד במשך זמן רב בדיאטות כאלו. והנה עובדה זה לא הוביל לתוצאה טובה, רק עליתי חזרה.
עכשיו הגעתי למצב שלא איכפת לי ממתוק ומפלאפל ומכלום. רק רוצה לרזות ולחזור להיות הבחורה שאני מכירה. אני עוד לא מעכלת את זה שאני פתאום שמנה.
ברוכה הבאה למשפחה אוהבת, תומכת, מחבקת.
קראתי בעיון כל שורה (וגם ביניהן). עם דבר אחד אינני מסכימה: “להתחיל מחר את התוכנית”.
יקרה, את רוצה לרדת, כבר החלטת שלא עוד… ואת מתחילה, אז עכשיו.
טוב תעשי אם תוכלי להצטרף לאחת הקבוצות המדהימות שלנו – מהן תקבלי את הכח והעידוד, במסגרת קל יותר ללכת בתלם, לצעוד למטרה.
ואנחנו כאן בשבילך. בהצלחה! :אוהב:
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות