חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב, במשך השבוע אני משתדלת להיות מאורגנת. אני מכינה לעבודה כל יום בערב שקית ליום המחר עם א.בוקר, ביניים , צהרים ואחר צהרים. יש לי בעיה בשישי שבת. אני תמיד מעדיפה לדחות את המנה המותרת לסוף השבוע ואז לאכול יותר בשבת. מה שקורה זה , שחבר מביא חבר , ואני אוכלת יותר ממה שאני צריכה.
    מה שגורם לי לשמור על משקלי הנוכחי לאורך כמה חודשים ללא ירידה כלל. מה עושים ? איך יוצאים מהמעגל הזה ?

אלמוני
    לא פעיל

היי שירי…..
    כל הכבוד על הסדר והארגון !! זה אחד מאבני היסוד בתוכנית שלנו ואין זה מובן מאליו…
    לגבי שישי-שבת, זוהי בעיה שכיחה בקרב המשתתפים. לטעמי, צריך פשוט להחדיר לתודעה שאלו ימים רגילים. כי אם עושים נבואה שמגשימה את עצמה, אז מראש מתכננים איך לאכול יותר בימים האלו. דבר שני, צריך להתארגן שונה לשישי-שבת בגלל האופי של הימים האלו ובגלל שלרוב אנחנו שורצים בבית. אז יש יותר זמן, למה לא לנצל אותו? להכין הרבה סלטים, מרקים, ירקות מבושלים, פשטידות, גזר מרוסק, סלט פירות ונשנשוני ירקות בקופסאות הפתעה. וכן כן להעסיק את עצמנו בימים האלו ולא לרבוץ מול הטלביזיה, זה הזמן לטייל, לעסוק בפעילות גופנית, לשחק עם הילדים ועוד.
    לגבי המנה מותרת יש לי עצה…גם אני בתחילת התהליך היה לי קשה להבין שזו רק מנה אחת ובלי חברים והייתי מתרסקת בטירוף.
    עד שחברות שלי הציעו לי “גלגל הצלה” ואחזתי בו בשתיי ידיים ועד היום אני מרבית הפעמים עושה זאת. חוק מספר 1 לא עושים מנה מותרת בבית. זה פתח לצרות ולחברים כפי שקורה לך. תאכלי את המנה מותרת בחוץ – זה ימנע נפילות מיותרות. דבר שני, לתכנן מראש מהי המנה המותרת כדי לא להגיע לא שפויה אליה ואז ליפול…תנסי זאת פעם אחת….נראה לי שזה הפתרון האולטימטיבי עבורך.
    בהצלחה
    איה

אלמוני
    לא פעיל

אני ממליצה בחום לאכול את המנה מותרת, בתכנון של, מקום יום, ובחירת המנה.
    מצאתי שלי אישית הכי מתאים ביום חמישי לאכול אותה כי זה כביכול אמצע השבוע (מבחינת השקילה), ואח”כ מגיע סוף שבוע, את יודעת שקיבלת את המגיע לך ונהנת.
    בשום אופן לא לוותר ולנשנש שטויות, כי אז לא נהנים ורק אוכלים את הלב ומחפשים פיצוי. בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות