חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי בנות פורום אני קצת עצובה כי חבר שלי עזב אותי היום
    חוץ מזה שאין לי תאבון ומצב רוח ..

אלמוני
    לא פעיל

אל תידאגי מאמי הלך אחד יבואו אלף….
    כנראה הוא לא ראוי לך…
    אוהבת…
    שרית…

אלמוני
    לא פעיל

אני מוכרחה לומר לך שבאמת הוא לא שווה את זה (להכנס לדיכי בגללו) ונכון שכולם אומרים לך את זה וכשאת נמצאת בסיטואציה שכזאת לא קל להקשיב לאנשים אבל עם כל הצער שבדבר תמשיכי הלאה בשביל עצמך ! כי גבר כזה הפכפך לא מומלץ בחיים של אף אישה!!!
    תיהיה חזקה ובהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

אני מוכרחה לומר לך שבאמת הוא לא שווה את זה (להכנס לדיכי בגללו) ונכון שכולם אומרים לך את זה וכשאת נמצאת בסיטואציה שכזאת לא קל להקשיב לאנשים אבל עם כל הצער שבדבר תמשיכי הלאה בשביל עצמך ! כי גבר כזה הפכפך לא מומלץ בחיים של אף אישה!!!
    תיהיה חזקה ובהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

לא ניתן לך ליפול ונחזק אותך
    עזבי הכל משמים
    פעם הייתי בהרצאה של חלי והיא אמרה שכל דבר שקורה לה בחיים גם אם זה רע סימן שמשהו רע אחר יותר גרוע היה צריך לקרות ולכן היא שמחה עם כל מצב דוגמא
    סיפרה שממש לי הבית שלה תפס אותה שוטר ונתן לה דוח לא זוכרת בדיוק על מה ועיכב אותה בדרך ושהגיע ליד הבית של פתאום ראתה תאונת שרשרת
    איך היא לקחה את כל הסיפור לא כעסה שנתן לה דוח אלא חשבה איזה מזל אם הוא לא היה עוצר אותי חס וחלילה אולי היה קורה לה משהו ותודה לאל שלא קרה כלום
    אז קחי מזה מסקנה אחת הכל לטובה את יותר מדי טובה ויקרה כדי שהוא יתייחס אליך ככה זה לא יפה פוגע ומעליב
    אבל קחי בסבבה הכל אני יודעת שזה קשה אבל בבקשה בבקשה אל תהרסי את כל מה שבנית וכל מה שעבדת בשבילו שבועות
    אנחנו כאן מחבקים ואיתך במשך כל שעות היממה
    אוהבת ונשיקות
    ואת תראי דלת נסגרת נפתח החלון
    בהצלחה
    מירית

אלמוני
    לא פעיל

כלך הקבה לטובה
    תאמיני לי שיש הרבה דגים בים
    והוא זה שמפסיד
    אז קדימה ישר כוח ןתדעי לך שאנחנו פה בישבילך
    אוהבת רוסנהנ

אלמוני
    לא פעיל

אני באותו מצב כמוך,אני מרגישה את הסוף,פתאום בזמן האחרון לא מסתדרים ביחד,אני לא דואגת,נכון שכל פרידב קשה אחרי מילים חמות כמו שהוא אמר לך אתמול,תהיי חזקה,יבואו יותר טוב תאמיני לי זה מה שאני אומרת לעצמי

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות