חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לפני כמה חודשים הייתי במכון כושר. המאמן נתן לי תרגילים לחיטוב הגוף – כנראה לא הצלחתי להסביר לו שאני לא מעוניין בגוף גברי מידיי! אלא חטוב ונערי כמו שהיה לי לי לפני שנתיים.
    בקיצור, עשיתי את האימונים שהוא נתן לי. באותו זמן נגמר לי הכסף ולא יכולתי לקנות קרם גוף וקרם הגנה לגוף.
    מה שקרה הוא שהגוף שלי נהיה גברי יותר ואיבד את המראה הנערי שלו. הפנים לא השתנו אלא רק הגוף.
    זה מה זה מתסכל אותי כי אני לא כמו שאר הגברים שרוצים שרירים ולהיות מנופחים אני גבר שונה שאוהב את המראה הנערי שהיה לי.
    לאחרונה עליתי במשקל והשמנתי כי לא היה לי חשק לשמור על הגוף הרזה כי גם כשהוא רזה הוא נראה גברי – נראה גדול – הכתפיים התרחבו החזה התרחב ואני כבר כמה חודשים לא מתאמן ולא משנה רזה או עם עודף משקל הגוף נראה של גבר!!!

וזה מה זה מתסכל. אני לא יודע אם בגלל שלא ספקתי לחות מהקרם גוף והגנה מהשמש הגוף השתנה. כי המרקם עור עדיין יחסית צעיר – המראה של העור צעיר אבל כשאני לובש בגדים הגוף נראה גדול כזה..
    או שפשוט בגלל האימוני כוח בחדר כוח הגוף קיבל מראה חסון כזה שאי אפשר להפטר ממנו בחיים!!!
    אני יודע למשל שמי שעושה קוביות בבטן אז זה יכול לרדת בלי אימונים אבל הכתפיים הרחבות והחזה הרחב שקיבלתי זה נשאר לתמיד.

את הלקח שלי למדתי – בחדר כושר אני בעיקר אתמקד באימוני אירובי. אני שונא כל סממן גברי אצלי. אני פשוט שונא!!!! יש לי ידע בתזונה, בקוסמטיקה, באימונים לשרירי הפנים ובהחלט בפנים שלי צעירות בכל מקום מבקשים תעודת זהות אבל הגוף ה' ישמור…

אני לא יודע אם זה גם קשור בגלל ההתבגרות עם השנים. אני כיום בן 26 וחצי. אני מזמן לא בגיל ההתבגרות ורק לפני כמה חודשים הגוף השתנה.
    אני מסתכל במראה ורואה פנים צעירות וגוף גדול של סוס!!! גם אם אני אהיה רזה עדיין זה גוף גברי ולעזאזל אין הסברים איך להחזיר אותו אחורה כי מה לעשות כולם מדברים על דיאטות אבל איך להשיג גוף נערי? קראתי בספר שהאומנות לחימה טי צ'י עוזרת לשמור על הגוף צעיר ומעולה – אבל כרגע הוא השתנה. אני רוצה לחזור להראות נערי יותר – אני הצלחתי ככה לגרום לבחורים סטרייטים להתבלבל ולהמשך אליי… אני נמשך לסטרייטים. אני יודע שזה לא רלוונטי המידע האחרון אבל הרגשתי צורך לכתוב את זה.

אני פשוט מסתכל במראה ונגעל מעצמי.
    אני מעוניין להלחם בהזדקנות של הגוף כמעט בכל מחיר. לא מספיק לי מראה של בחור צעיר אני אוהב מראה של נער והאמת? כשנראיתי נער לפני שנתיים הפריע לי שהקול שלי בוגר מעישון. אני רוצה להראות צעיר בכל מחיר! וזה אפשרי! יש את ג'ניפר לופז המהממת שתכף בת 50 ונראית מדהים לגילה..

מה אני עושה עם הגוף? שוב, המרקם עור של הגוף יחסית צעיר – רק כשאני לובש בגדים הגוף נראה חסון כזה.. כתפיים רחבות, איזור החזה רחב יותר.
    אני שונה מרוב הגברים – אני לא מעוניין בגוף גברי ומנופח מידי!!!

אלמוני
    לא פעיל

אתה נקרא מקסים, אך זה לא הפורום המתאים.
    נסה בפורומים אחרים באינטרנט.
    בהצלחה! :שמח1:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות