חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היום היה גרוע ביותר!,זה בסה”כ היום השני שלי של הדיאטה,השני!!
    וקרה משהו פיתאומי שלא הייתי כול היום בבית ולא תיכננתי את זה שאני לא אהיה בבית,והלכתי למסעדה,עכשיו זאת מין מסעדה ערבית ולא היו שם סלטים רק סלטים קטנים כאלה עם קילו שמן בפנים,והיה שם הכי הרבה בשר ואני צימחונית אז ביכלל לא יכולתי להזמין כלום,אז הזמנתי מה שניראה לי הכי פחות שזה טוסט עם גבינה ופיטריות וסלט ירקות בצד,שאת הסלט הירקות הזה אין בתפריט וזה בא רק עם הטוסט,ופשוט זה היה כול כך טעים שזה לא ניראה לי ביכלל דל קלוריות והגעתי הביתה רק עכשיו ולפני אכלתי כדור גלידה כי ממש הייתי רעבה ולא היה לי לאן לגשת לאכול חוץ מגלידריה פתוחה,מה עושים במקרים כאלה שלא מתכננים להיות כול היום בחוץ?
    וסליחה על מגילת האסתר שרשמתי כאן.

אלמוני
    לא פעיל

שלא מתכננים לא להיות בבית
    אבל הטוסט גם לא בתוכנית אבל לא משנה
    העיקר ידעת לבחור משהו פחות משמין וזה התחלה
    ולהבאה תנסי לשאול במסעדה עם אפשר לקבל את הסלט לא מתובל
    אני לאן שאני הולכת שואלת ואני אוכלת והרבה מסעדות ערביות בעיקר בטמרה אולטמני ושם אני בלי בושה מבקשת בלי תיבול
    אין מה לעשות ומשתדלת עם אין בכעל מקרה לבקש סלט כי זה לפחות ירגע את הכיבע עד שאני אגיע הביתה ואכין לי משהו
    בהצלחה ואני בטוחה שלאט לאט תיכנסי לתוכנית

אלמוני
    לא פעיל

היי אסתי..
    אצלנו לא עושים דיאטה, אלא מנהלים אורח חיים נכון ובריא..
    תמיד יש רגעים יותר קלים ורגעים פחות קלים..נשמי עמוק..
    יש גם אירועים לא מתוכננים ונסיבות שלא תלויות בנו..אנו יכולים להשתדל לעשות כמיטב יכולתנו וזהו..פעם הבאה דאגי לתכנן ולבדוק מה אפשר לעשות..ואיפה גם את יכולה לאכול ולהנות..וזהו:)ממשיכים הלאה..
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות