חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי, אני רוצה להכין את העוגת ביסקוויטים/ גבינה עם ביסקוויטים.
    למישהי יש הצעות יעול? :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

אז החתיכות כביכול יוצאות גדולות יותר (רחבות יותר בחלוקה ל-6 במקום גבוהות כשזה מחולק ל-12).

אני גם שמה במקום 1.5 כפות סוכר שקית סוכר וניל (המלצה של כפית), את הפודינג מחכה איתו איזה רבע שעה ואז כשמערבבת את כל הגבינה והפודינג עם הסוכר שמה במקרר לאיזה שעה כדי שהגבינה תתייצב כי במקרים אחרים העוגה כולה הייתה ממש נוזלית.

ואני מכינה את הכל בקופסת פלסטיק ככה שזה מראש נח להכניס ולאחסן במקרר.

מקווה שעזרתי 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אני עושה את הבלילה כך:
    500 גר' גבינה
    1 כוס חלב דל
    1 מעדן 1.5% שומן או מעדן דיאט
    4 כפות גדושות (חב' פחות כף) אינסטנט פודינג וניל
    כף אינסטנט פודינג ריבת חלב או שוקולד
    3 חלבונים
    2 כפיות גדושות ג'לטין
    אומנם זה מעט יותר השקעה אך התוצאה הרבה יותר מוצלחת ממש לא מרגיש עוגה דיאטטית והתוספות קרי ג'לטין וחלבונים הן חינמיות…
    להכנה
    24 ביסקוויטים -אני אישית לא מרטיבה משום שלאחר מספר שעות הביסקוויטים סופגים את הלחות הדרושה ומתרככים וכשמרטיבים הן נעשים רכים מדיי ולא כיפיים לאכילה לטעמי..

משרים את הג'לטין (2 כפיות) עם 6 כפיות מים. ממסים בזהירות (זה עלול לגלוש!) במיקרו כ20 שניות..מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד קצף בריק ויציב ומוסיפים בהדרגה את הג'לטין ..
    מוסיפים לבלילת הגבינה בתנועות עטיפה עד הטמעה..
    בקערית קטנה מוציאים כ3 כפות מהבלילה המוכנה ומוסיפים את הפודינג ריבת חלב ומערבבים היטב
    בתבנית מסדרים 12 ביסקווטים ומחצית מבלילה..וחוזר חלילה שופכים מעל את בלילה עם ריבת החלב ומקררים ללילה..

מעט יותר עבודה זה נכון, אבל זה שווה את זה ממש מומלץ!!!!!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות