חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

עליתי 100 גרם. :עצוב:
    נכון שתגידו 100 גרם זה לא סוף העולם… בשבילי זה כמעט. :עצוב:
    אני ממש לא מבינה – עושה בדיוק לפי התכנית. מנה מותרת אכלתי חצי כי היה מתוק לי מדי, חרגתי בחצי שקית דוריטוס, ו4 עוגיות פרמזן שגודל כל אחת מהן היא כגודל מטבע של חצי שקל.
    4 ארוחות לילה לא אכלתי כי ישנתי.
    אז למה?????????? :מבולבל: :מבולבל: :מבולבל:
    זה די שבר אותי – כי גם שבוע לפני כן עליתי 200 גרם.
    אז כבר לא יודעת איך להמשיך.

מאוד חוששת שלא תהיה לי מוטיבציה להמשיך. וזה קשה כי יש לי מטרה והיא מתרחקת ממני.
    שנתיים של עליות וירידות שבסופן – לא ירדתי בעצם כלום. או נכון להיום – 800 גרם.
    אז נכון שלא תמיד הייתי צמודה – האם זה מתנקם בי עכשיו?????????
    האם צריך להמשיך כי הגוף יבין שעכשיו זה רציני – ויתרגל??????????
    מישהו היה במצבי ויכול לעזור????????? :ph34r:

אלמוני
    לא פעיל

שבוע שעבר כשהיינו בקבוצה המנחה שלי שאלה מישהי שעלתה 200 גרם במה היא חרגה היא סיפרה שהיא קצת נישנשה ענבים מנגו ובננה בבריכה את קולטת מפירות ובכל זאת עלתה אז אולי החצי דוריטוס והעוגיות כן השפיעו
    בכל אופן אם את באמתבשנתיים ירדת רק800 גרם תפני למדריכה אולי שינוי תפריט עם פחות קלוריות(אם את ב1500) אבל בטח לא להתייאש תיזכרי שלכל שבוע יש שבוע הבא תעשי רישום מדיוק לכי לפי התפריט תגווני בתפריט תעשי הליכה טובה לנקות את הראש והכל ייסתדר מקווה שעזרתי למרות שאני בעצמי כולה שבועיים בתוכנית אבל ממה ששמעתי וקראתי פה בפורום וגם בקבוצה אלה הטיפים אולי שיעזרו :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אם אני זוכרת אז לא מזמן ציינת שהיית בקבוצה ועזבת, וכאן התחיל ה”נדנד” למעלה ולמטה כשבשורה התחתונה נשארת באותו משקל.
    אם את רצה להגיע למטרה, לרדת ולראות תוצאות את צריכה לתת את המקסימום שאת יכולה כדי שזה יצליח. תעשי תוכנית ולא “תפריט בדיגום חופשי” אלא מדוייק.
    קחי שבוע אחד כניסיון, אחד אבל מדוגם ב- 100% כולל רישום, כולל שתיה כמו שצריך ובשלישי הבא אני בטוחה שאת מדווחת לנו על ירידה.
    עשינו עסק?

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות