בוקר טוב חברים אהובים!!! :אוהב:
שיתפתי אתכם אתמול על המשך חגיגות היובל שלי… 🙂 :מאושר: :שמח1:
ואני שמחה לעדכן…שחששותי היו לשוא!!! :מאושר: כי יש לי חברים מקסימים, שהזמינו אותי למקום מדהים, שהיקצו בו את המרפסת עבורנו והתאימו את עצמם אלי…התפריט היה כולו בריאות…כולם הזמינו מני סלטי ירקות ענקיים…אני הזמנתי ללא שמן וללא רטבים היו לחמים קטנים מקמח מלא, דאגו ליידעני שהם לא לחמים קלים לכן לא נגעתי, גם עם כל מה שהיה שם,זה ממש לא חסר לי… 😉 הזמנתי בסוף הארוחה הפוך על בסיס מים ובצד חלב 1% ולא הוזמנו שום קינוחים, כי ידעו שאני לאחר המותרת… :לשון: החלק העיקרי בערב היה התכנית היפה והמושקעת :מאושר: ומה שהקריאו לי. הכינו עלי משחקי רבעיות ששחקנו בזוגות …בקיצור היה ערב מדהים :מאושר: :מאושר: :מאושר: ואני הכי מאושרת שבעולם :מאושר: שהחברים שלי חגגו לי 50 בהתאמה אישית :אוהב: ולא כמו שהורגלנו עד היום בארוחות גורמה… :אוהב:
חזרתי מאושרת ושמחה ובסופו של יום נזכרתי בכם ובמה שכתבתם לי אתמול ואכן צדקתם…סימנתי עוד וי ענק בסופו של יום!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
אז לאחר ערב מדהים… 🙂 בוקר ממריץ בצעידה עם זריחה יפה ואויר יחסית נעים, :שמח1: מתארגנת לעוד יום שיגרתי ושפוי… :מאושר: ומכיון שלא נשקלתי אתמול אצל איה…אלך בע”ה היום לקבוצה בפרדס חנה להשקל, אך יותר כדי לקבל את זריקת המרץ והעידוד השבועית שלי מאיה המדהימה שאני לא מוותרת עליה …. :אוהב: :אוהב: :אוהב:
מאחלת לכולכם יום קסום!!!!!והצלחה לכל הנשקלים!! :אוהב:
אוהבת אתכם מאוד ומאושרת שזכיתי להכיר את חלקכם והמיוחדות!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
רחלי ו.
:אוהב: