ירדתי בממוצע 400 גרם בשבוע.
בשבועות האחרונים התחלתי לעשות הליכה 3 פעמים בשבוע והירידה הממוצעת עלתה ל-700 גרם לשבוע.
ניתן לרדת גם בלי ספורט.. אבל הספורט מזרז את העניינים.
יש שבועות שאני עושה 4 או 5 פעמים הליכה של 40 דקות בשבוע ויש פעמים שאני עושה רק פעם אחת או פעמיים…גם בשבועות בלי ספורט אני יורדת אבל הספורט משפר את הירידה משמעותית….ובלי קשר לקצב ירידה ספורט מעצב את הגוף בצורה חבל על הזמן…
ועוד משו: בימים שאני עושה הליכה הרבה יותר קל לי לשמור על התפריט ולא לחרוג כי המוטיבציה שלי הרבה יותר גבוהה וחבל לי להרוס את כל הקלוריות ששרפתי בהליכה…והמצברוח הרבה יותר טוב 🙂
שעושה את הדיאטה כבר שנתיים באדיקות רבה, היא לא עושה ספורט, אם-כי יש לה 2 זאטוטים שהיום הם בגילאים 4 ושנתיים, כך שיש לא מעט התרוצצות סביבם.
היא סגרה ירידה של 40 ק”ג והגיעה לשמירה.
אז…. גם טיפול בילדים זה סוג של ספורט.
בכל מקרה, אם אין לך זאטוטים, אפשר להתחיל ספורט ב'קטנה' ואז החשק יבוא ואיתו גם הזמן.
בהצלחה
גם בתקופה שלא עשיתי ספורט היו ירידות. לא מרגישה שזה משפיע מאוד על הירידה במשקל אצלי. אבל כן מרגישה ששיעורי עיצוב ומשקולות תורמים לחוזק לעיצוב השרירים ולתחושה הכללית שלי ולכן רוצה לשאוף ליותר.
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות