חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אם כן איזה?
    ואם לא אז כמה אתן יורדת בממוצע במשקל בשבוע ?

לא אוהבת ספורט ומאוד קשה להכניס את לסדר היום

אלמוני
    לא פעיל

בשמונה חודשים הראשונים לא עשיתי בכללללל וירדתי יפה, אבל אחר כך הירידות ניתקעו והבנתי שאין ברירה כי הגוף כבר לא סוחב כל כך רק עם התפריט אז התחלתי לעשות אירובי בשילוב עם חיטוב (כל מיני תוכניות שהורדתי מהאימיול כמו סינדי קרופורד, catty smith) והמשכתי לרדת. הספורט תורם המווווון להרגשה הכללית, לתחושת חוזק ועוצמה בגוף, לחיטוב השרירים וכל המדלדלים למינהם…. ולקצב הירידה כמובן למרות שזה כנראה ינדבידואלי ויש כאלה שיורדים בלי ספורט בכלל.
    היום אני עושה כל יום הליכה מהירה של שעה ואם יוצא לי אז מוסיפה גם מהתוכניות וידאו שיש לי בבית.
    גם אני לא אוהבת לעשות ספורט וכולנו עצלנים אבל התמדתי בהתחלה בגלל המטרה והיום אני פשוט מאוהבת בזה ולא יכולה לוותר על התחושה של להתחיל את הבוקר אחרי הליכה נמרצת באוויר הצח עם מוזיקה טובה ועם עצמי. זה נהדר תנסי כמה פעמים ותראי, מה יש לך להפסיד :צוחק:

אלמוני
    לא פעיל

כרגע. הייתה תקופה של כחודשיים שהפסקתי וקצת אחרי פסח חזרתי לספורט. היה מאוד קשה לחזור.

איזה ספורט?? חדר כושר – לא מכשירים אלא הליכון, אופניים, חוגים – אירובי מדרגה, פילאטיס, עיצוב.

גם שלא עשיתי ספורט ירדתי במשקל, אבל אין לי יותר מידי נתונים כדי לעשות השוואות.

גם אני לא אוהבת לעשות ספורט, אבל מצאתי את הדברים שאני כן אוהבת ואני משתדלת לדבוק בהם.

אלמוני
    לא פעיל

והירידות שלי הן ממוצעות, 12 ק”ג ב 8 חודשים, כמובן שאם הייתי משלבת ספורט הייתי יורדת יותר אבל אני עצלנית, כשהמשקל ייתקע אני יכריח את עצמי לעשות הליכות וגם אז אסתפק בפעמיים בשבוע…(אני לא אוהבת ספורט!!!)

אלמוני
    לא פעיל

אני משתדלת לעשות לפחות 4 פעמים בשבוע הליכה מהירה של מינימום 45 דקות…לפעמים אפילו יותר…זה קשה בהתחלה לקום מהספה ולצאת להליכה במיוחד למי שלא אוהב ספורט אבל ברגע שהופכים את ההליכות לחלק מסדר היום כמו שהפכנו 6 ארוחות לחלק מסדר היום מתרגלים לזה….
    הספורט ממש עוזר לחיטוב הגוף וצימצום הקפים וגם נותן הרגשה כלכך טובה אחרכך…

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות