אני בשמירה ואף פעם לא היה לי קשה כל כך לשמור בסופי שבוע,כמו בתקופה אחרונה.אני בסדר כל השבוע,ביום שישי אצל הוריי טועמת…כל מני דברים,שלא קונה הביתה.ביום שבת בבית אני כל הזמן חושבת על אוכל.ומה מגרה אותי-אותם המאכלים הרגילים שלי,רק בכמות גדולה יותר.כל סוף שבוע אני רצה,שוחה,יוצאת לסיבוב.אבל כמה קילו עלי בשקט.כבר נמאס לי גם מהאוכל שלי ולא יודעת מה לאכול בשבת ואיך לא לאכול!!!!!!!לא אוכלת דברים אסורים,אבל כמה מותרים!!!תעזרו.תודה.
הבעיה הידועה של כולנו… :שמח1:
תיזכרי בתהליך שעברת…. תיזכרי איך המטרה עמדה לך מול העיניים וגרמה לך לא להישבר ולא להיכנע לפיתויים ועכשיו… נסי לשחזר את ההצלחה הזו. תעמידי לעצמך מול העיניים כמטרה לשמור על המשקל. אין ספק שזה יותר קשה (לטעמי לפחות) כי המתח קצת יורד ובשקילות מתנדנדים בין ירידות לעליות קטנות ואין את המתח והמוטיבציה שמתקבלת ע”י הירידות הגדולות אבל… תיזכרי ששום דבר לא שווה את ההרגשה הרעה של חוסר השליטה!!
אם קשה לך, תתרחקי!!
תגיעי להורים בדיוק לארוחה ע”מ לא להתפתות לטעום ולנשנש, צאי מהבית כמה שיותר והעסיקי את עצמך ע”מ שהפיתויים לא יעמדו לך כל הזמן מול העיניים ושלא תוכלי להיכנע להם. תיזכרי בדברים שעזרו לך בתהליך (שתיית משקה דיאט/כוס קפה/מסטיקים/סוכריות וכו') והשתמשי בהם. וכמובן, השאירי לעצמך את 2 המנות המותרות לסופ”ש ע”מ שתוכלי לאכול יותר ולהתפנק.
אין לי ספק בכלל שאת יכולה, את רק צריכה להחזיר לעצמך את המתח והמוטיבציה של התהליך ואין לי ספק בכלל שתצליחי לעמוד בזה!! :שמח2:
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות