- This topic has תגובה 1, 7 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 4 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
19/12/2007 בשעה 23:06 #34792
אלמוני
לא פעילזהו.זה נגמר. זה בבטן. כבר יומיים אני מסתובבת בבית כמו אריה בכלוב ויודעת שהנפילה עומדת להגיע.כל כך הרבה זמן לא נפלתי..והפעם לא גנבתי או עיגלתי פינות או נישנשתי. נפלתי.
ראיתי את זה בא ,אבל הפעם לא הייתי חזקה מספיק בשביל לשרוד את החשק. אחרי ארוחת לילה ומרק חלי וכרוב ממולא המפלצת השמנה התחילה להציק לי..
בא לך מלוח..ואז מתוק..ואז מלוח..אבל מה היה הטעם של מה שאכלתי בכלל? אני כבר לא זוכרת..
זה מה שמראה לי כמה זה לא היה שווה את זה..
אבל אתם יודעים מה הכי מוזר?
אני מרגישה הרבה יותר טוב..הקלה כזאת..אני לא צריכה להעמיד פנים שהכל כל כך קל בתהליך הזה..
אני יכולה להישבר וליפול וזה רק מחזק אותי..
עוד לפני הנפילה ידעתי כבר איך אני אקום ומה יהיה התירוץ הפעם..
לכן אני לא מתרצת. פשוט הייתי חלשה.התנחמתי באוכל כמו פעם..ולרגע אחד קטן הרגשתי טוב עם זה. מותר לטעות. מותר לך 2 מנות מותרות בשבוע גם ככה..אז ניצלת את מספר 2 הרגע!
אין יותר חריגות ושטויות..”שרפתי” את 2 ההזדמנויות כבר..ואולי זה עדיף ככה..להתנקות ולהמשיך הלאה עם ראש מורם..
לא להסתכל במראה מחר ולדמיין איפה “התיישבו” הקרקרים והנוטלה שתקעתי…לא לדמיין שהג'ינס שוב מתפוצץ..פשוט לקחת אחריות וללמוד מזה..
אני רק בן-אדם נכון?
יהיה טוב..
בעצם כבר טוב!
לילה טוב לכולם
גל11/04/2019 בשעה 7:35 #34793אלמוני
לא פעילטוב שאת שלמה עם עצמך.. בסדר נפלת ממשיכים הלאה כמו שאמרת יהיה טוב.. ואם את בשמירה ומותר לך 2 מנות מותרות אז בכלל יופי
11/04/2019 בשעה 7:35 #34794אלמוני
לא פעילגלי…
באמת לא קרה כלום יפה שלי….כנראה שזה היה צריך לקרות…וכן אנחנו אנושיים…:) אדם נמדד לא בשעת שגרה אלא בשעת קושי, בעיקר בדרך שבה הוא קם מהנפילה…
וברור לך שהקימה שלך מהנפילה היא מהירה ואוטומטית וזוהי הברכה שלך..אחרי זמן רב בתוכנית..:))
מה גם, שזו לא נפילה אלא 2 המנות המותרות שמגיעות לך..
תפרגני לעצמך וזהו, שימי זאת מאחור..:)
מחכה לתמונות החדשות
איהלולי:))11/04/2019 בשעה 7:35 #34795אלמוני
לא פעילאז נפלת מה קרה ? קומי אנחנו בני אדם וגם לנו יש נפילות עליות וירידות. ממשיכים הלאה מבקשת ממך לקחת עת עצמך ולהתחיל מיד בתוכנית והכל יבוא על מקומו בשלום ותראי שגם תרדי השבוע מבטיחה בתנאי שאת מיד עושה תוכנית.
אוהבת אותך ציפי11/04/2019 בשעה 7:35 #34796אלמוני
לא פעיליש לי סוד לגלות. הגברת השמנה יושבת אצלנו בבטן.
אבל בגלל שאנחנו מכירים אותה טוב, את הגברת השמנה שהיא בסה”כאישה נחמדה, אבל אין לנו מקום בשבילה בתוך הגוף.בעצם גם אצל מי שרזתה הגברת השמנה יושבת בבטן, היא פשוט מרזה גם. עכשיו לגברת השמנה בנינו זה לא מתאים והיא לפעמים תנסה להשתלט עלינו.
אבל בגלל שאנחנו מכירים אותה, ויודעים על קיומה הרבה יותר קל לנו להתמודד עם הביקורים שלה. אנחנו יוכלים להזמין אותה לספל תה או לחלופין מרק חלי, או כל דבר חופשי אחר (הגברת הרזה החדשה שבנו לא קמצנית בכלל) אנחנו יכולים להציע ירקות בשפע.
עוד נבטיח לה שעוד השבוע, בקרוב מאוד, תהיה מנה מותרת, והיא מוזמנת להנות ממנה. הבעיה של הגברת השמנה, שהיא שמנה והיא רוצה “עעעעכששששששיו”. עכשיו בעצם את המארחת הרזה לפעמים לא נעים להגיד לא, נו בכל זאת השמנה היא רק אורחת, ואחר כך אני ממשיכה את החיים הרזים שלי בשקט.
אז הגברת השמנה קבלה את מבוקשה, ובמקרה הזה הגברת הרזה אמרה לה בשקט (חיסלת לי 2 מנות מותרות אבל בסדר בכיף שלך תהני!)
הגברת השמנה מחייכת והולכת הביתה, זה למעמקי הבטן רחוק רחוק. נותנים לה נשיקה בלחי, אומרים טוב שבאת, אהבנו אותך מאוד, ועכשיו הגיע הזמן להגיד גם תודה שאת הולכת. אשמח אם בפעם הבאה שאת באה לבקר אותי, נתאם זאת אני אשלח לך הזמנה למנה מותרת – על חשבוני – הגברת השמנה מחייכת, אומרת לעצמה בלב אני אחשוב על זה.נשיקות – לשתיהן – שתיהן חלק מאיתנו – להכיר אותן הן אנחנו.
11/04/2019 בשעה 7:35 #34797אלמוני
לא פעילנשמע שאת בשמירה לפי 2 מנות מותרות …
אל תוותרי הייתי שם נפלתי פעם אחרי פעם עד שיצאתי לגמרי היום אני אחרי 8 חודשיים חזרה בקבוצה מתחילה מ-0 !!!11/04/2019 בשעה 7:35 #34798אלמוני
לא פעילהגישה של מנצחת
רק ככה מנצחים
כי את יודעת שגם אם נפלת וקמת
אז זה לא נורא
וככהאני אוהבת אותך
רוסי -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.