- This topic has תגובה 1, 7 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, חודש 1 by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
18/06/2012 בשעה 14:05 #197330
אלמוני
לא פעילאני רוצה לחלוק איתכם את מה שעובר עליי בתקופה האחרונה…באמת..שנמאס…
הכול התחיל לפני חודשיים שעזבתי את הקבוצה או טיפה פחות..לא זוכרת בדיוק..בקיצור עזרתי את הקבוצה…מסיבות כלכליות…זה לא משנה…ומאז הכול נהיה חגיגה,חרגתי פעם אחת ואכלתי שוב למרות שאכלתי מותרת,ומאז כל העולם התהפך..אני אוכלת איך שבא לי כמה שבא לי..מליון מותרות .. אכילה נוראית של לדחוס ולדחוס ולדחוס כמו פעם…ואחר כך להצטער ולעשות ספורט כדי לכפות על זה…אני מרגישה נפוחה..נשקלתי בקופת חולים ולפי זה לא עליתי…אבל כן אני מרגישה נפוחה והבגדים לא מרגישים טוב כמו פעם…אני ממש רוצה לבכות כבר…נמאס לי…אין כוח רצון ואין שליטה….הכול בעצם התחיל שאמרתי נו מזה משנה כל הרזות אוכלות בלי תפריט למה שאני לא יצליח?למה רק אני צריכה “שליטה” ? “תפריט”? עד שלפני כמה ימים נפל לי האסימון שבהכול בחיים צריך שליטה..לא רק אכילה שנפלתי לגמרי מהשליטה שלה אלא הכול…נמאס לי מהמשקל העודף הזה ואני שוקלת דיאטת כאסח…כי ה1200 זה ממש קצת בשבילי..אבל לפי הנתונים שלי אני צריכה אותו..אבל בעיקרון ממש נמאס לי מלשמור שכולם לידי לא שומרים אבל אני כן רוצה להגיע למטרה…אבל קשה לי בלי קבוצה…והמצב הכלכלי ממש ממש ממש רע בתקופה האחרונה ….. =( לא יודעת מה לעשות ולא רוצה לאבד את מה שעבדתי בשבילו עד עכשיו..ומה שמצחיק שאני לא מבינה מה השתנה כי את ה15 קילו הראשונים ירדתי בלי קבוצה אלא בבית! ולא העזתי לחרוג ! מה קורה לי עכשיו ???? איפה הרצון של אז????מה השתנה????כי עכשיו אני לא נראית נורא כמו אז אני מרשה לעצמי…אבל עדיין אני בעודף משקל גדול….אני רוצה עד 15 קילו להוריד…איפה הרצון?נמאס לי :לאאכפת:
אז אני יושבת ומתחייבת להתחיל ממחר את התפריט של ה1200,ולתת את כל כולי! ואני יעדכן פה כל יום!!!נמאס לי מההרגשה הנפוחה והרעה הזאת!!! אני זקוקה לשליטה!!!:(((((
ועוד התכוונתי לקנות ביקיני היום כדיי לתת לעצמי דרייב…אבל אני מתביישת בגלל לבקש (ישלי בטןןןןןן!!!) אבל אני כן אקנה אותו בע”ה,ואני יתלה אותו על הקיר אם צריך….ואני אעבוד כל הקיץ הרבה הרבה הרבה !!!!!!!!!!! אני מבטיחה לעצמי אתזה. אבל קשה לי באמת בלי קבוצה. אוח אני בנאדם מסובך….סורי על החפירה….:((13/04/2019 בשעה 23:42 #197333אלמוני
לא פעילטוב ששיתפת..
אם לכתוב בפורום יום-יום עוזר לך, לכי על זה, אני מאמינה שכולם כאן ישמחו לתת יד.
לא להתייאש, אני מרגישה את הכוח שלך מה שכתבת. את מסוגלת!בהצלחה מתוקה. ותעדכני!
13/04/2019 בשעה 23:42 #197334אלמוני
לא פעילאיה יקרה
הצלחת יפה בקבוצה!!! דבר שמעיד שתהליך קבוצתי מאוד מתאים ותורם לאישיות שלך.
יש כאלה שמצליחים ללא קבוצה ואפילו מודעים לעובדה שקבוצה לא תועיל בעבורם ואף תזיק.
לכן, לא חלילה שאני נכנסת לשיקולים הכלכליים שלך. אבל אין לי ספק שאת בחורה נהדרת שמגיע לך לפרגן מעט לעצמך ולתת לעצמך את המתנה הזו להשתייך לקבוצת תמיכה האורח חיים בריא.
בטוח שלא רק תחסכי את ההוצאה שאת משלמת עבור הקבוצה כי בעצם לא תקני עוד שוקולד, בגאט או פיצה אלא תשלמי לקבוצה וגם את וגם משפחתך ירוויחו כי תהיי הרבה יותר מאושרת.שתפי את משפחתך – אני בטוחה שהם יפרגנו לך במאתיים :שמח1: ועשרים שקלים בחודש ואת בתמורה תחזירי אושר ואהבה עד אין קץ!!!
הנה לכם שיחה לארוחת ערב משפחתית בריאה ובונה!!
בהצלחה
יהודית13/04/2019 בשעה 23:42 #197336אלמוני
לא פעילאוף. אני כל כך מבינה אותך. לאחרונה נמצאת במצב די דומה לשלך.
עושה תכנית עם איזה 4 מנות מותרות בשבוע.
התעייפתי. אני מודה. שבוע שעבר כבר לא רציתי ללכת לקבוצה. אני נשקלת בבית (בערך פעמיים בשבוע) ותקופה ארוכה זה אף פעם לא השפיע עליי השקילה בבית אבל לאחרונה היא מתחילה להשפיע ובגדול.קודם כל, אני ממליצה לך את הכסף של הבגד ים, להשקיע בקבוצה. אם את יודעת שחודש בקבוצה יתן לך כוחות לעוד שלושה חודשים לבד, אז עדיף חודש בקבוצה מאשר בגד ים על הקיר.
אהבתי את ההתחייבות שלך. אני רוצה להתחייב ביחד איתך. מרשה לי ??
נעשה לנו שתינו קבוצה 🙂13/04/2019 בשעה 23:42 #197338אלמוני
לא פעיללהתחייב ולהציב מטרות זה חשוב מאוד!!! :שמח1:
תכינו תכנית יומית מחולקת ל6 ארוחות ותסמנו וי על כל הצלחה קטנה (כלומר על כל ארוחה בנפרד) אם חרגתן(גם אם חריגה גדולה) לא נורא תרשמו את החריגה ותעברו הלאה לארוחה הבאה…תקפידו המון על שתיה…ואם אפשר תכניסו גם פעילות גופנית וגם על אלה תסמנו וי. :מאושר: :מאושר: :מאושר:
את כל 50 הק”ג שהורדתי אני חייבת לתיכנון ולסימוני הוי לאורך כל הדרך!!! :מאושר:
ואל תחשבו שלא היו מעידות בדרך…היו גם היו!!!! 😉
ולך איה חביבה תמיד את הק”ג הראשונים משילים בקלות ובהמשך הגוף לפעמים נעצר גם אם שומרים ולכן את לא צריכה להבהל ולהתייאש ותכניסי לראש שאם הצלחת להוריד 15 ק”ג ועוד לבד אז את אלופה ואת מסוגלת!!! :שמח1: 🙂 :שמח1:
את מדהימה ברצון שלך,בשיתוף שלך(לא כל נערה בגילך פותחת את הלב ומשתפת…)מה שמוכיח שאת באמת רוצה ואני מאמינה שגם תצליחי! :אוהב:
וכרגע יש לך שותפות חמודות עמית וטל מעין קבוצה קטנה!!! :מאושר:
אז קדימה!!!!!ותזכרו שאנחנו כאן בשבילכן לטוב ולרע…. :שמח1:
מחכה לעידכונים… :אוהב: :אוהב: :אוהב:
רחלי ו.13/04/2019 בשעה 23:42 #197339אלמוני
לא פעילמאוד התחברתי לקושי שלך. לפעמים זה הולך בקלות ולפעמים כאילו שמישהו אכזרי משחק בנו כמו במריונטות ושולח את הידים שלנו אל האוכל ואל הפה. אני הבנתי לפני שבוע בערך שאני צריכה הרבה תמיכה ולשתף הרבה. נכנסתי לפורום ואני מאוד נהנית מהמפגש ומהתמיכה והפירגון.וזה בהחלט עוזר לי להשאר במסלול. אני מעדכנת כל יום ותמיד מקבלת תגובות. אני חושבת שעשית בדיוק מה שצריך. אני מאחלת לך בהצלחה. תחשבי שאת לא לבד מול הבעיה הקשה של האכילה הלא נשלטת. אני אשמח מאוד לקבל ממך עידכונים ושיתופים. ב ה צ ל ח ה
13/04/2019 בשעה 23:43 #197340אלמוני
לא פעילאחרי כל כך הרבה תגובות מחזקות אין לי אפילו משפט אחד להוסיף.
את צריכה רק לקרוא (ושוב לקרוא) את תשובות חברותייך לפורום כדי להבין שאנחנו לא מוותרים לך כי אנחנו לא מווותרים עלייך!
את יודעת שאת יכולה ומסוגלת כשאת רק רוצה.
ועכשיו אנחנו כאן ממתינות להודעה ממך שאיה חזרה להיות איה!! :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.