חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

האש עדיין בוערת לי בעיניים, זה משהו שאני רוצה – וכל מי שמכיר אותי ידע להעיד שאני גם אקבל אותו. אני לא אשבר..!
    אבל…דבר מוזר קורה לאחרונה-אני מתחילה להתגעגע להרגלים הישנים, יודעת בשכל ומבינה שמדבור בהרגלים מגונים ביותר אבל רוצה את החופש הזה להנות עם כולם, לטעום עוגה טובה ולאכול חטיף חדש..
    אני לא אוכל, אני יודעת. אולי אני יאכל את הלב במקום. גם אם העוגה תקום ותאכל אותי עדיין אני לא אוכל אותה! אבל כ”כ באאאלללייי!
    אני מתחילה להיות רעבה מידי, “חיה” מארוחה לארוחה-דבר שבתחילה לא הפריע לי,לא מסתפקת בכמויות ולפעמים אפילו מוסיפה עוד כף מזה וכפית מזה.
    אני יכולה להגיד לזכותי שעל הספורט אני לא מוותרת,אירובי הפך להנאה בשבילי, וריקוד, תמיד היה חלק בלתי נפרד מחיי-בנוסף לשתית מים שממש עוזרת ומחיה את הגוף ומקווה שזה יעמוד לצידי גם בשקילה.
    אחרי יומיים של “עוד מפה ועוד משם (במיוחד בגבינה של הבוקר), זה דיאטטי ולא יקרה כלום”-היום חזרתי לעצמי באופן סופי!
    עד מחר בערב-צום! (בא בזמן..)
    ושאלוקים יעזור לי ביום רביעי :סחרחורת:

אלמוני
    לא פעיל

גם בתוך הקושי את נשמעת כל כך חדורת מוטיבציה, אבל עדין אפשר ממש לשמוע שקשה לך. חשבתי לשאול אותך אם את אוכלת מספיק ירקות?? אני , כשקשה לי, מבינה שלא בכוונה ירדתי בכמות הירקות. אני אוכלת 3 פעמים ביום סלטים ב 10, צהריים וערב וזה בהחלט מרגיע את הרעב. את יודעת, החופש הזה של לאכול כמה שרוצים עוגות וחטיפים לא באמת קיים. אלה שנראות טוב לא עושות את זה, :שמח1: :שמח1: ואלה שעושות את זה – את לא רוצה להראות כמוהן. 😉 צום קל ו ב ה צ ל ח ה :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

היי שירלי,
    חשבתי שאחרי שלושה חודשיים וקצת בתוכנית זה קורה רק לי,
    אבל אני מבינה שאת ואני נמצאות באותו סירה.
    אני מבינה אותך ומרגישה בדיוק כמוך!

השבוע בקבוצה פנתה אליי המדריכה המדהימה שיש לי ושאלה אותי מה רמת ההתלהבות שלי מ1-1000 כדי לבצע מטרה שאמרתי שאני רוצה לעשות{4 קילו פחות עד 1 בספטמבר-ריאלית…}.
    אמרתי שאת המטרה אצליח לבצע בעז”ה,אבל רמת ההתלהבות והכוחות לעשות אותה אולי קצת מעל 500.
    הטיפ שנועה המדריכה שלי נתנה לי לעשות הוא, לקחת את הבן אדם המצליח שבתוכי זאת שרזתה כבר קרוב ל14 קילו ופשוט לדבר איתה.
    ז”א דברי עם עצמך משירלי המצליחה,זאת שלא מוותרת ושואפת תמיד להצליח וזאת שלא מוותרת בקלות.
    שאלי אותה באיזה מקום היא רואה את עצמה בסוף, עם איזה הרגלים וצורת חיים?!!
    זה קשה בטירוף לעמוד במקום הזה, כי בתור שמנים אנחנו עטופים בשכבות של עצמנו ולא פותחים את עצמנו לכלום,בטח שלא להצלחות להתמודדויות שאנו חווים בכל רגע ורגע.

אני בטוחה שתמצאי את התשובה הנכונה לך!
    מקווה שזה יועיל קצת… הרבה הצלחה נשמה!! 🙂
    מחכה לשמוע איך היה ברביעי…

אלמוני
    לא פעיל

דבר ראשון אני חייבת להודות על העצות. סלט הוא מרכיב שמתלווה לכל ארוחה באופן קבוע וכשהרעב מגיע בין הארוחות אני מכלה אותו בעזרת ירקות…ובכן רו-הערת אותי, הראת לי שאני במקום הנכון.
    שילת-עשיתי כעצתך, ניהלתי שיחה עם השירלי הרזה שבי-זו שירדה כבר 19.9 קג' ותמשיך עד שתגיע למשקל שמירה, זאתי שלא מפסיקה לקבל מחמאות גם מאנשים שהיא לא באמת מכירה שרק היו חייבים לעצור ולהגיד 'ווואאאוו, את ניראת טוב !!!'
    והגענו למסקנה: א נ י ב ת ו כ נ י ת ב כ ל ה כ ו ח! והגולם השבוע יחייך מאוזן לאוזן…מבטיחה, לעצמי לפני כולם…

תודה על הכל :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ואפרופו ריקוד… את ממש תירקדי בדרך לניצחון.
    תעדכני אותנו ברביעי, מחכות לחיוך ע-נ-ק :שמח1: 🙂 🙂

אלמוני
    לא פעיל

המשקל יצנח למטה והחוצה:) :שמח2:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות