- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, חודש 1 by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
26/12/2012 בשעה 23:21 #200911
אלמוני
לא פעילשלום לכל הכוסיות, רציתי לספר את הסיפור שלי.. אני שנתיים בחלי ממן. הגעתי לשמירה, ועליתי הכל פלוס 2 קילו, בכל פעם שיש לי איזה ״תירןץ״ לא להגיע לקבוצה אני לא מגיעה. ורק עולה. אצלי זה או שחור, או לבן. או שעושה את הדיאטה כמו שצריך במדויק או שלא עושה בעלל גורסת כל מה שבא ליד אפילו אם זה לא טעים, כי״ממחר״ דיאטה.. ואני רק עולה ועולה. אני ממש מיואשת, כל העולם שואל עלי ועל הדיאטה שלי את כל בני המשפחה.. מרגישה כל כך רע כשאני מנסה למדוד בגד שעלה עלי כשהייתי בשמירה ועכשיו אפילו לא עולה בצחוק, אני מתה להתלבש, לצאת מהבית מתוקתקת וממש לא נוח לי. משתדלת ללבוש שחור כי אני לא רוצה שיראו שעליתי את כל ה10 קג בחזרה:( יש לי אירוע חשוב בעוד חודשיים וחצי, כל היום אני עסוקה בחישובים של כמה אני יכולה לרדת עד לתאריך האירוע ובינתיים בולעת עוגיות ואוכל ללא הכרה.אני מיואשת מהחיים האלה כבר. באמת באמה כזו שלא בא לי לצאת מהבית אפילו!!! בא לי לעשות דיאטת כאסח ולרדת את הכל בשבועיים אבל עצם המחשבה על זה עושה לי רע. אני מאוד רוצה לראות את עצמי כבר במקום אחר, לפחות ב
14/04/2019 בשעה 1:11 #200914אלמוני
לא פעיללפחות המשקל שמירה, מבטיחה שאעריךק בו. ולא כמו שכשהייתי בשמירה עדיין הייתי ממורמרת.:( עזרו לי חברות וחברים רע לייי:(((((
14/04/2019 בשעה 1:11 #200915אלמוני
לא פעילאת ממש מבהילה עם הפוסט הזה!!
קל לי להבין אותך כי גמני הגעתי לשמירה וכשעזבתי את הקבוצה העליתי הכל פלוס…
היות ואת יודעת איך זה מרגיש בשמירה (כיף אהה?) את חייבת לחזור לשם.
בשביל לחזור לשם נתחיל מחדש…
את רוצה לרזות נוי? ממש ממש?
בואי תחזרי לקבוצה, למסגרת – ותתחילי לעבוד כמו שכתוב.
אין ניסים ונפלאות צריך פשוט לעשות :אוהב: :אוהב:14/04/2019 בשעה 1:11 #200918אלמוני
לא פעילהיי נוי גם לנו זה יכול לקרות . במקום להאשים את עצמך תחשבי מה היית את אומרת לי או לחברה טובה שהיה קורה לה אותו דבר. את החברה הכי טובה של עצמך. תאהבי את עצמך ותעודדי את עצמך. תעשי רק צעד קטן היום, ולמחרת עוד צעד קטן זהו ועוד אחד ועוד אחד קטן. ותדעי שהכל בסדר.גם המקום הזה בסדר. אל תתייאשי ואנחנו איתך.תמשיכי לשתף זה עוזר גם לנו. :אוהב:
14/04/2019 בשעה 1:11 #200919אלמוני
לא פעילנוי, הזיזי את האירוע הזה הצידה כי ייתכן מאד שתרזי עד אליו אבל אחריו תעלי שוב, כי ההרזיה היא לא בשביל האירוע הזה, ההרזיה היא כדי להמשיך ולחיות במסגרת טובה כל חייך, ההרזיה היא כדי להיראות יפה כל חייך, כדי להיות בריאה, כדי להיות יותר מחוייכת וללבוש מה שאת מחליטה ולא מה שעולה עלייך – כל חייך!!!
מי מאיתנו לא ניסתה את כל הדיאטות שיש? די! זו לא דיאטה לתקופה, זה סגנון חיים שונה, כי ברגע שאת מרזה את לא עוזבת, את ממשיכה להיות חלק מהמשפחה הזאת של בבושקה חלי ממן! 🙂
תתחילי, לא משנה כמה תרדי עד האירוע, את צריכה להיות רזה גם אחרי האירוע, יהיו אחרי האירוע הזה עוד מליון אירועים קטנים וגדולים, ותאמיני לי, כשאת רזה, לצאת לסופר זה אירוע, כל יציאה – דפיקת הופעה! נכון אחותי? אז יאללה – כולנו יחד! -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.