יום מוקפד, ירידה של 400 גרם, זה הכל. אני יודעת שאני אומרת שזה הרבה וגם חושבת שזה הרבה, אבל תכלס אני לא מצליחה לחבר את ההרגשה שלי לתובנה הזאת… בכל אופן, המשכתי להקפיד גם אחרי השקילה ואני ממשיכה צעד אחר צעד כמו שאני אומרת לכולם. לילה טוב
400 גרם זה יפה מאד! נכון שתמיד אחרי שבוע שהקפדנו ועשינו את התוכנית כמו שצריך אנחנו מגיעות לשקילה בהרגשה של ירידה גדולה וטובה ולראות 400 זה קצת מרגיש לא מספיק…. אבל צריך לזכור שיש גם שקילות כאלה וכל ירידה היא מקדמת אותנו עוד צעד לשמירה….
תהיי גאה בעצמך כי יש לך הרבה על מה!!! זה לא מובן מאליו שכל יום יהיה מוקפד ומתוקתק ואת עושה את זה ומצליחה!!! לי אישית את ממש נותנת השראה ומוטיבציה כשאת מעדכנת כל יום….
כל ירידה היא ירידה ובסוף כל הירידות הקטנות האלה מתווספות לק”ג שלמים שנושרים מאיתנו. תמשיכי בגישה המדהימה שלך ואין ספק שתצליחי :מאושר:
שיהיה שבוע קל ואופטימי!!
כל ירידה היא ירידה ובסוף כל הירידות הקטנות האלה מתווספות לק”ג שלמים שנושרים מאיתנו. תמשיכי בגישה המדהימה שלך ואין ספק שתצליחי :מאושר:
שיהיה שבוע קל ואופטימי!!
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות