- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
09/11/2013 בשעה 9:52 #153524
אלמוני
לא פעילהיי
אני כבר כחודשיים בתהליך, בחודש הראשון היה מצוין נצמדתי לתהליך וירדתי במשקל
במהלך החודש השני אותו התהליך הייתה עליה וירידות של 100 גר' וכד'
העברתי יומן אכילה למדריכה – והתגובה שלה היה את מרעיבה את עצמך, ללא הסבר
למרות שאני נצמדת לתהליך… נראה שצריך להחליף קבוצה.
האם מישהי יכולה להמליץ לי על קבוצה בחולון ?
תודה מראש :קול:12/04/2019 בשעה 18:48 #153525אלמוני
לא פעיללפני שאת מרימה ידיים ומחליפה קבוצה,לפני שאת עושה נזק לגופך ולבריאותך,
אני מציעה לך לפנות למנחה שלך ולהבין ממנה מה היא ניסתה לומר לך.מאחורי כל מלל ישנה כוונה
מסויימת.ואם אחרי שהגשת את יומן האכילה שלך למנחה-נאמר לך שאת מרעיבה את עצמך,כנראה שאת לא אוכלת מספיק מזון או מחסירה מרכיבים מהארוחות,או שהכמויות שלך הם מתחת לכמות המתבקשת.
אם המנחה אמרה לך שאת מרעיבה את עצמך היא עשתה זאת רק מפני שאת כל כך חשובה לה,בריאותך ושלומך כל כך חשובים לה,ויש לה את האחריות להוביל אותך בתהליך ההרזייה תוך מינימום סיכונים ומקסימום הצלחה.
בדיאטה של חלי(באורח החיים של חלי) החוכמה היא דווקא לאכול ולא לצום.אוכלים את המזון שמחולק לאבות מזון עם כל המרכיבים וכל מה שהגוף שלנו זקוק לו.הדיאטניות של חלי בודקות את ההרכב התזונתי שלו ומאשרות את התפריטים.זהו מנגנון שלם שנמצא מאחורי הקלעים ושומר עלינו.מה שאני מנסה להסביר לך שאת החשובה פה בשורה התחתונה.
אם תחליפי קבוצה הבעייה תיפתר?(אני מניחה שאם את לא אוכלת מספיק זה יחזור על עצמו עם מנחה אחרת).
כל המנחים והמנחות של חלי מקבלים את אותם הכלים ואת אותן ההנחיות לדאוג לשמור ולסייע למשתתפים.
אני לא יודעת בת כמה את ואם את אם לילדים,אבל גם כאמא לילדים את תתקלי הרבה פעמים בקשיים בחינוכם,אז דבר ראשון שתעשי כאם את תנסי לסייע,לגונן,להורות,להסביר זה מה שהמנחה
שלך ניסתה לעשות.אם הדברים נאמרו לך ליד הגולם בשקילה,שם אין לה כל כך הרבה זמן להסביר
למה היא התכוונה,אבל אם היית נשארת בקבוצה בסוף ומבקשת לדבר איתה אני בטוחה שגם היית מקבלת את אותם הטיעונים שאני מביאה לך לכאן.
תביני מירן אם לא אוכלים לא יורדים אצל חלי ממן.זה ששילמת כסף ואת מגיעה למפגשים אבל עושה מה שאת רוצה ולא מה שבאמת צריך,זה מה שמעכב לך את התהליך ובגלל זה את רואה מס' כל כך קטנים בירידה.
תאכלי =תרזי תאמצי את זה זה סוד הקסם של התהליך.
מותר לאכול הכל,לא בבת אחת,ובמידה מבינה?זו דעתי מירן לפני שתחליפי קבוצה,תנסי להחליף גישה.
אל תתייחסי אל המנחה שלך כאל אוייבת שלך-היא לא!
מאשי.12/04/2019 בשעה 18:48 #153526אלמוני
לא פעילאני לא יכולה כי לא מכירה.
אבל כמו מאשי, גם לי יש הרגשה שיש כאן איזה אי הבנה בינך ובין המנחה ולעבור קבוצה זה לא בהכרח יפתור את הבעיה, זה קצת סוג של לברוח ממנה.
נראה לי שבאמת כדאי שתרימי לה טלפון או תשלחי לה SMS מחר בבוקר ותגידי שאת מבקשת שתקדיש לך את הזמן (אם תשלחי לה SMS תוכלי לבקש ממנה שתחזור אלייך כשלה יהיה את הזמן הפנוי), ותסביר לך טלפונית או פנים מול פנים למה העירה את ההערה הזו, ובמלים אחרות – מה את עושה “לא בסדר”.
שוב, ככל הנראה זה רק אי הבנה וכדאי להתמודד ולהבהיר את הדברים לפני שעוברים קבוצה.
12/04/2019 בשעה 18:48 #153527אלמוני
לא פעילהיי מירן,
אני נמצאת בקבוצה בחולון, בנאות יהודית. הפגישות מתקיימות מידי יום ב' בשעה 5:30 וב-7:30 בערב. הכתובת המדוייקת היא ר”ח מרבד הקסמים 5 בתוך מרכז מסחרי קטן. המדריכה, מיכאלה, מקסימה וסוחפת.
בתחילת נובמבר מיכאלה פתחה 2 קבוצות חדשות, בימי ראשון, במתנ”ס קציר. פרטים לגבי שעות המפגשים והכתובת המדוייקת תוכלי לקבל במייל באמצעות עמוד הבית באתר של חלי ממן.
הם עונים מיידית.אני יודעת שיש קבוצה נוספת בחולון במימי ג' בקרית שרת אבל אין לי מושג מי מדריך לכן אינני יכולה להמליץ.
אני בהחלט ממליצה על מיכאלה. בואי, הצטרפי ותווכחי בעצמך.
בהצלחה,
ניצה12/04/2019 בשעה 18:48 #153528אלמוני
לא פעילהיי מירן,
אני נמצאת בקבוצה בחולון, בנאות יהודית. הפגישות מתקיימות מידי יום ב' בשעה 5:30 וב-7:30 בערב. הכתובת המדוייקת היא ר”ח מרבד הקסמים 5 בתוך מרכז מסחרי קטן. המדריכה, מיכאלה, מקסימה וסוחפת.
בתחילת נובמבר מיכאלה פתחה 2 קבוצות חדשות, בימי ראשון, במתנ”ס קציר. פרטים לגבי שעות המפגשים והכתובת המדוייקת תוכלי לקבל במייל באמצעות עמוד הבית באתר של חלי ממן.
הם עונים מיידית.
אני יודעת שיש קבוצה נוספת בחולון במימי ג' בקרית שרת אבל אין לי מושג מי מדריך לכן אינני יכולה להמליץ.
בהצלחה,
ניצה
12/04/2019 בשעה 18:48 #153529אלמוני
לא פעילהיי מירן,
הם עונים מיידית.
אני יודעת שיש קבוצה נוספת בחולון במימי ג' בקרית שרת אבל אין לי מושג מי מדריך לכן אינני יכולה להמליץ.
בהצלחה,
ניצה
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.