חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולן,
    הצטרפתי לתוכנית של חלי ממן לפני שבוע. לקח לי המון זמן ללגבש את ההחלטה ולהחליט להתחייב לעשות משהו בשביל עצמי.. התחלתי את התוכנית בתפריט של 1800 קלוריות, בשלב זה ללא ספורט.
    בשבוע הראשון שמרתי לא לחרוג ולא היו לי נפילות, אציין כי היו ימים שפיספסתי את ארוחת הלילה, או שאכלתי בפערים גדולים יותר מ3 שעות (בגלל אילוצי החיים) בכל מקרה, הרגשתי שהייתי בסדר כי לא חרגתי, תכננתי את כל הארוחות שלי מהערב, לקחתי קופסאות לעבודה וממש שיניתי את התזונה שלי והשגרה שלי, ובכל זאת בשקילה לא ירדתי אפילו גרם בשבוע הזה, אמנם לא עליתי אך לא ירדתי. אחרי ששמעתי סיפורי הצלחה מדהימים מרגישה מאוד מאוכזבת מעצמי וחוששת שזה יפגע במוטיבציה שלי. שוחחתי כמה דקות עם המדריכה שהסבירה לי שהירידה תגיע.. אבל אני לא שולטת בזה שמאז השקילה אני מרגישה שאני עושה משהו לא נכון ואני מאוד מאוכזבת מעצמי. האם זה אמור להיות ככה? אשמח לשמוע מנסיונכן 😉

אלמוני
    לא פעיל

דבר ראשון כל הכבוד על שהחלטת להתחייב לעשות משהו בשביל עצמך!
    שנית – אל תתייאשי ואל תוותרי על עצמך כל כך מהר! הגוף עדיין לא רגיל לשינוי ושבוע זה ממש מעט זמן! תני לו זמן להבין שאת כאן כי את חשובה לעצמך והפעם – את לא מתייאשת.
    שינוי הרגלים זה אחד הדברים שהכי קשה לעשות אבל עצם זה שאת כאן ועושה ומקפידה ומתכננת זה כבר מעולה!
    אם המדריכה עברה על התפריט ואמרה שהכל בסדר – אז את עושה הכל מצוין, תמשיכי כך והירידה תבוא!!!
    תחזרי לעדכן ושיהיה שבוע מוצלח!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות