חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ערב טוב לכולם אתחיל בעדכון שקילה 400 גרם פחות וסך הכל 5 ק”ג בשלושה חודשים. רציתי לשאול מביני דבר ועניין… אני הגעתי לתכנית עם ציפייה מסויימת של ירידה- לא מהירה, אבל בקצב קצת יותר מוגבר ממה שחוויתי עד כה. משבוע לשבוע אני לא יכולה שלא להתאכזב נוכח הירידות המעטות שאני רואה [ואף עלייה בשבוע שעבר] למרות שאני יודעת שזה חלק מהתהליך ומפנימה ומשלימה עם זה לגמרי. השאלה היא כיצד אשתחרר מ”כבלי” הזמן הללו. אני מצפה בתוך כך וכך זמן לראות תוצאות, יודעת שלצורך העניין נותנת הכל ועושה מהשצריך, ובכל זאת זה הולך לאט. אני כן ברציונל מבינה שלאט זה בטוח, אבל אני רואה כאן ירידות מדהימות של אנשים בתקופת זמן זהה לשלי ונכון שאי אפשר להשוות, אבל אני מחפשת איזושהיא עצה מעשית-נפשית שתעזור לי להשתחרר מהציפייה הזאת שזה יקרה מהר. כמה שאני מבינה הלב שלי ביני לבין עצמי מאותת לי שאני “מבזבזת” את הזמן עם הלאט הזה….לגוף לוקח זמן להבין את התהליך… יחד עם זאת הציפייה הזאת לקצב המהיר אפילו במעט יותר, אינה משתחררת ממני. אם הבנתם מכל החפירה הזאת אשמח לתגובה…. לילה טוה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

בטח הבנו…
    את רוצה לראות תוצאות עכשיו ומיד!
    כאן תוכלי לקבל תמיכה, מחיאות כפיים, או ממחטה (כשקשה ממש) אבל לא נוכל לקצר לך תהליכים כי זה פשוט לא עובד כך. הירידות הקלאסיות הן בין חצי קילו לקילו בשבוע.
    יש כאלו שיורדות יותר, ויש שעולות מדי פעם או דורכות במקום. זו לא דיאטה של זבנג וגמרנו. את ממש לא “מבזבזת” זמן. הדבר היחיד שאת מבזבזת זה הק”ג שינשרו ואת רק תברכי על כך.
    עצתי לך – אל תצפי, פשוט תהני מהתהליך ותלמדי לאהוב את עצמך כל יום מחדש וקבל בברכה את השינוי :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

שלום לי אור,
    ראשית את בחברה טובה. התסכול, האכזבה, הציפייה, הם נחלת רובנו. שיקום מי שלא חווה את כל קשת הרגשות הללו. מי לא הייתה נותנת הרבה כדי להאיץ את התהליך?? אין כזאת בנמצא.
    כדי להירגע ולהרגיש יותר נוח עם התהליך, אפשר לדבר עם אלו שיורדות בבת אחת. כדאי לשמוע מהן על כל אותם שבועות שהורידו רק 100 גרם פה ו-100 גרם שם. בקבוצה שלנו בדיוק דובר על כך בפעם שעברה.
    שתי נשים שנמצאות בשמירה, סיפרו שהיו מוכנות לתלוש את שערותיהן כיוון שמדי שבוע ירדו רק 100 גרם. אבל הן היום בשמירה!!
    אני מקווה שתוכלי לשאוב מכך עידוד. :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

ליאור יקרה!!!!!! :אוהב:
    את נמצאת בתהליך טוב וחשוב לגוף…אך לגוף שלך!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂
    אף פעם אל תשווי עם אחרים….. 😉
    אם אני הייתי עושה השוואות בחיים לא הייתי מגיעה למינוס ה50 ק”ג!!!!!! :אוהב:
    אני בשיטה של…לאט אבל בטוח!!!!!! 🙂
    ירידות קטנות אפילו של 100 גר' הם ירידות!!! 🙂
    דריכה במקום על אותו משקל זה טוב כי זו לא עליה!!!! :שמח1:
    ואפילו עליה בשבועות מסויימים היא נורמלית בהחלט בתהליך שלנו!!! 🙂
    ליאור זה ההבדל מסתם עוד דיאטה…לתכנית של חלי ממן שהופכת לאורח חיים…לכן ממש לא חשוב הקצב כי אם הדרך!!!!!!!!! :מאושר:
    את שלושה חודשים בתכנית וירדת מידה במכנסיים…זה נהדר!!!!!! :אוהב:
    במקום לשמוח ולקפוץ מאושר את מאוכזבת…!!!! 🙂
    יש הרבה שהיו מתחלפים איתך כאן ועכשיו!!!!!! 😉
    אני לא בעד השיטה של “זבנג וגמרנו” או של כאןועכשיו וכמה שיותר מהר…. 😉
    תמיד תזכרי שהאיטי והמחושב הוא הכי הכי בטוח!!!!!!! :מאושר:
    אל תסתכלי על הדשא של השכנים… 😉 תטפחי את הדשא שלך שיהיה הכי ירוק שאפשר 🙂
    תהני מהתהליך , תפרגני לעצמך, תסתכלי במראה ותחייכי !!!!!! 🙂 🙂 🙂
    אל תהפכי את הזמן לגורם מכריע בתהליך…הוא הכי פחות חשוב מה שחשוב זה התוצאות!!! 🙂
    ויש לך תוצאה לא רעה עד כה!!!!!!! :מאושר:
    אז…המשיכי בכל הכוח!!!!!!!!ותני לגוף את הזמן שלו…אל תילחמי בו אלא תזרמי איתו!!!
    בהצלחה ותמשיכי לשתף ולעדכן!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    רחלי ו.
    :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות