חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    lee maman
    מנהל בפורום

היי איה!
    אני מרגישה צורך לחזור ולדבר מעט על מה שהיה לפני החג.
    אני פשוט לא יודעת מאיפה איך ולמה הכל הגיע לאן שהגיע.
    אני יודעת שקצת נפגעתי מהתגובה שלך לעניין שרשמתי את שתי הרישומים בהודעה אחת דבר שקרה לי רק פעם אחת ואחרי שראיתי שבנות כתבו לך כך ולא הייתה הערה מצידך. אולי נפגעתי מידי ולא הבנתי אותך , את סוג הערה/סיגנון דיבור, ובאמת שנפגעתי, מצאתי לנכון לשאול אותך ואז הייתה תגובה של אורית שהגיבה להודעה ומכאן הכל התגלגל ופשוט הייתי דיי בשוק.
    בנות הפורום הגיבו וממש הרשתי שעושים לי לינץ. היה זה הכי לא מתאים לי המצב הזה הסתובבתי מספר ימים עם תחושה נוראית לא ידעתי איך לעכל את המצב.
    אני כל כך גאה בדיאטה של חלי שאין לך מושג עד כמה, והאתר שזה בעצם את איה נותן לי את כל הכוח אפילו יותר מהקבוצה אני פשוט מכורה לאתר, כל שנייה פנוייה שלי אני נכנסת קוראת ומידי יום רושמת. תמיד דאגתי להודות לך ובכל הזדמנות לשבח אותך.
    אני תמיד חשבתי ואומר לך שאת עושה עבודה מדהימה וחלי יכולה להיות גאה בך את שליחה מדהימה ועושה טוב עם המון תמיכה באתר. אחרי שחלי הגיבה לעניין אני שלחתי לה הודעה אומנם היא לא עלתה באתר אך כולי תקווה שההודעה החשובה שלי אכן הגיעה אלייה.
    אז איה באמת חשוב לי שתדעי אני לא חושבת שיש מקום להתנצלות אלה להבנה ביננו, אני לא ניסיתי ובטח שלא רציתי להגיע למצב שהיה. אני שוב אומר לך תודה רבה שאת איתנו תמיד אני מאוד נעזרת בך יותר מכל דבר אחר ואני גאה עד מאוד בדיאטה המדהימה של חלי שבישבילי היא ענקית. התוצאות אצלי מדברות בפני עצמן. ולצד כל הפירגונים קשה לי לדמיין שאני נקלעתי למה שהיה.
    אז איה בכיף נשכח מהכול ושוב תודה לך הל הכל כי בלעדייך הכל היה אחרת תודה ושוב תודה. שרון

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות