חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אורלו'ש זו ליאת טייב מהקבוצה של 5:00 בעפולה בשבוע שעבר דיברת על כך שאת זקוקה לעידוד, אז אני מחזקת אותך ודבר אחד תדעי כל מה שאת עושה זה בשבילך והכי כיף בעולם לקום בבוקר עם הרגשה טובה ללבוש ז'נס בלי לשכב על המיטה על מנת לסגור אותו, לצאת לרחוב ולסובב לאנשים את הראש אחריך לקבל מחמאות.
    ולגבי העניין האישי שלך בחיים אני קטנה ממך ביום אבל למדתי בדרך לא קלה שכל ירידה היא לצורך עליה ועוד יבוא יום בה' ואת תצחקי על התקופה הזו שימרי על עצמך רוצה לראותך ביום ד' עם חיוך וירידה במשקל. בהצלחה אני כאן!

אלמוני
    לא פעיל

הפתעת אותי, תודה ממוש על העידוד, ממש ריגשת אותי, אני רוצה להגיד לך שמיום ליום אני יותר ויותר מתעודדת ומתחזקת בחיי האישיים בפרט ובצורך לרדת במשקל בפרט, למרות שאני יודעת שגם כך אני נראית בסדר אני רוצה עוד לרדת כדי להשלים את המראה מטוב למעולה, אני שוב נרגשת לקרוא את שכתבת ורוצה להגיד לך שאתם הקבוצה נותנים לי המון המון כוח, ואני גאה לבוא אליכם מרחוק ולהיות חלק מכם !
    תודה על הכל יקירתי וגם לך בהצלחה בהמשך הדרך, ואני מקווה שגם את תמצאי את אושרך בקרוב…
    אוהבת ומחזקת אורלי רייזמן

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות