חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

סליחה מראש על החפירה…
    15 שנה שאני בדיאטת, 3 פעמים הייתי בקבוצה של חלי, רק פעם אחת הצלחתי להגיע לשמירה והעלתי בחזרה את כל ה9 קילו שהורדתי (תוך חצי שנה בזמן שאני בקבוצה, פעמיים נוספות הפסקתי באמצע.
    מלבד זאת ניסיתי עוד קבוצה אחרת ואין ספור דיאטת אחרות. בכולם החזקתי לפעמים מספר חודשים לפעמים יותר ולפעמים פחות…אבל תמיד אני חוזרת לסורי: לזלילות הממתקים, לקניית השוקולדים, לעוגות והחטיפים.
    אני מודעת היטב לכללים ולאכילה הבריאה, בבית יש לי מאכלים בריאים, ירקות פירות וגבינות רזות, ממתקים אני לא קונה לבית ויוצאת עם אוכל מסודר כמעט בכל יום. אבל נופלת.
    נופלת על העוגות שמביאים למשרד, נופלת על הבורקסים בארוחה עם החברים, נופלת על שוקולד במכולת כשהייתי צריכה לקנות רק חלב.
    אני רק בת 28 וכבר מיואשת לחלוטין מעצמי. נכון, אני לא שמנה אבל 62 קילו על 1.58 זה גם ממש לא רזה, יש לי עודף משקל ואני צריכה להגיע למשקל 55 לפי השמירה של לפני שנתיים ובינתיים אני בקושי מחזיקה יום- יומיים.
    לצערי אני ובעלי בקשיים כלכליים עכשיו ואין לי כסף להוציא על הקבוצת תמיכה. אני פשוט לא יודעת מה לעשות ואם מי לדבר על זה.
    מישהי פה מבינה? הייתה במצב הזה?
    :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

כל כך מכירה את זה אין לי שטויות בבית . אבל נופלת באירועים, נופלת אצל חברים, נופלת בעבודה, נופלת שהולכת עם חברות, קודם כל צריך להגיד תודה שאין לנו הרבה לרדת וזה שירדת ועלית זה קרה גם לי זה מלחמה תמידית וזה קורה להרבה, אבל עכשיו החלטתי שזהו מגיע לי את הטוב ביותר מגיע להיות מאושרת עם הגוף שלי (יש לי 9 ק”ג להוריד) והעצה שלי היא בשביל למנוע התפרעות על מתוק, זה לא להרגיש מקופחת ולהנות ממה שאפשר דאגי למנה מותרת שאת אוהבת, וגם תאכלי כל יום רק קובית שוקולד או חטיף אנרגיה וכך תרגישי טוב עם עצמך בהצלחה לנו :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

כן.. יש הרבה שמבינות אותך, שהיו “במצבך”, וכאלו שעדיין.
    ויש עם מי לדבר – בשביל זה בדיוק אנחנו כאן, בפורום התומך.
    100% מהכותבים כאן היה בדיוק במקום שלך, לכל אחת יש מאכלים בריאים בבית, מקרר בתכולת ירקות וגבינות רזות ועדיין… יש בסביבה גם “אוייבים”: שוקולד, בורקס ושות'.
    כמי שהיתה בעבר בקבוצות את בטח יודעת שזו לא דיאטה אלא אורח חיים.
    ואורח חיים צריך להתחיל ברצון, בהפנמה ובשינוי הגישה.
    אין נוסחאות קסם וקיצורי דרך, צריך להרחיק ולהתרחק מ”סביבה עוינת” של מה שאסור ולדבוק בתוכנית כדי להגיע לתוצאות.
    יש לך את התפריטים בסרגל הימני, צאי לדרך ואנחנו כאן לכל עזרה שתדרש.
    בהצלחה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

62 על 1.58 זה לדעתי מהמם את לא צריך להגיע לרזון קיצוני בכדי להרגיש טוב או להרגיש יפה. אני בטוחה שאת נראית מעולה אבל לא רואה את זה כי את רק צריכה לעשות שינוי בחשיבה. אם בכל זאת את מרגישה לא בנוח תרדי רק כמה ק״ג ספורים לדעתי זה מספיק

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות