חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בואו נספר מה תרמה לכל אחד ואחת מאיתנו התכנית (חוץ משינוי הרגלי תזונה), במישור היותר אישי.

אני אתחיל: אני מרגישה הרבה הרבה יותר טוב עם עצמי, ולו רק מהסיבה הפשוטה שאני עושה דבר לא קטן ולא פשוט למען עצמי, ולא לשום מטרה אחרת. רק כדי לרצות את עצמי 🙂

ואתם?
    כל תגובה תתקבל בברכה!!

אלמוני
    לא פעיל

התוכנית מלמדת אותי להכיר את נקודות החוזק שלי ולהמשיך להתחזק בהם. כמו כן, היא מלמדת אותי להכיר את נקודות החולשה שלי ולעקוף אותן, לא תמיד קל, אבל השלט “חזון לפניך” עומד בין עיניי

אלמוני
    לא פעיל

אני מרגישה צעירה יותר וקלה יותר 27 קילו פחות פשוט “חתיכה”
    העלה את הביטחון העצמי שלי חזרתי למשקל שלא ההיתי בו 16 שנה מרגישה שעשיתי את הדבר הכי טוב בשבילי תזונה נכונה שתשמור עליי מבחינה בריאותית אמא שלי חולת סוכרת ומקווה שבעזרת אכילה נכונה אני לא אסבול מהמחלה הזו כמוה
    אני מאושרת כי ירדתי השבוע חצי קילו אחרי שעליתי שבוע שעבר
    זה הוכיח לי שאני מסוגלת לאזן את עצמי בזכות הרגלי האכילה שקיבלתי בתוכנית

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל אני מבסוט מעצמי ושבגדים עולים עליי….
    דבר שני הבת הקטנה שלי (בת 6.5) אתמול אמרה לאשתי ” אבא באמת רזה יותר מידי”

ואין יותר מאמת של ילד………………….

אלמוני
    לא פעיל

אווה יקירה….
    יופי של שאלה….
    התוכנית גרמה לי להבין דברים רבים…אבל בעיקר התוכנית נתנה לי את עצמי במתנה…גיליתי שיש בתוכי כוחות עצומים, כוחות שתמיד הייתי בטוחה שהם רדומים…גיליתי שהמכשול הכי גדול שלי הוא אני עצמי….ולא שום דבר אחר….גיליתי שיש באפשרותי לעשות כל מה שאני רוצה…..ואם אמשיך אשאר פה כל הלילה…
    לילה טופ
    איה

אלמוני
    לא פעיל

למרות שאני מודה לא תמיד יוצא לי להתמיד ב-100% יש לי נפילות וכו'….בזמן האחרון כחודשיים, אני יותר צמודה לתוכנית ואני מרגישה ירידה….מקווה ש”עליתי על הגל” ואני בכיוון הנכון וביום מן הימים אדבר על עשרות ק”ג כמו כולם כאן… בינתיים 6.400 ק”ג אמנם מאפריל…..עליות וירידות אבל בחודש חודשיים האחרונים כולל הנפילות שלי,אני יותר רצינית, ומרגישה שבגדוללללל עליתי על הגל , שמחה שיש לי יותר שליטה על האוכל, ומקווה להצליח ומאחלת הצלחה לכולנוווווווו אמן

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות