חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם ושבת שלום.
    כמו שכבר סיפרתי אני בתחילת התהליך ויש המון מה לשאול. אתמול היתה לי התקלה.
    לאחר שכבר סיימתי את ארוחת הצהרים שכללה 6 יחידות כרוב ממולא,(קטנים מאוד כמו עלי גפן) באורז ובשר (הכול בקטן) הוזמנתי לארוחת ערב עם ילדי ארוחת שישי .בהתחלה ניסיתי להתחמק אך ילדי גברו עלי שחשוב להם ללכת.
    לקחתי איתי 2 פרוסות לחם קל בכדי לא להתפתות לחלה והלכנו ,כמובן שהוגשו מאכלים רבים ומגוונים על השולחן אני אכלתי מנת דג נסיכה מבושל את פרוסות הלחם שלי וסלט סלק אדום (כמובן שמעורב שמן באוכל הרי מדובר בבית מרוקאי ) . האם להחשיב את הארוחה הזו כמנה מותרת, או שהייתי בסדר?
    בבקשה אשמח לתשובות תודה רבה (כמה מלחיץ…… :לאמבין: ) דרך אגב שוב ארוחת לילה כבר לא אכלתי כי היה מאווד מאוחר שחזרנו……אבל מאז שדיברנו (יומים) כן אכלתי .
    דרך אגב האם זה בסדר לאכול את ארוחת הלילה ואז ללכת לישון מפני שזה מה שקורה בדרך כלל או שצריך להשאר ערים זמן מסויים??? המשך יום נפלא……ובלי פיתויים ( 🙂 הקציצות אתמול מש קרצו לי אבל השארתי אותם לאחרים שסבבו את השולחן).

אלמוני
    לא פעיל

שימי לב שאכלת 2 מנות פחמימה- גם הלחם וגם סלק אדום…
    לגבי הדג אם הוא היה 80 גרם אז זה בסדר (זה מה שצריך לארוחת ערב)
    לגבי כמות השמן… מנת שומן היא כפית שמן ובדג מבושל מרוקאי אני מארת לעצמי שיש יותר אז תשימי לב לזה, זה מאוד חשוב

להבא, אני מציעה שאת מתארחת תביאי איתך מאכל משלך כמובן לכולם ולא רק לעצמך, גם יצאת מפנקת וגם לא נפלת

לגבי ארוחת לילה, אין בעיה לאכול וללכת לישון

בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות