חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בכל יום שני אני נתקפת בפחד לפני השקילה של מחר. מצד אחד אסור לי להתלונן כי אני מצליחה מאוד יפה וכיף לי שמתחילים לראות ולהחמיא. מצד שני אני מרגישה דכדוך מסויים כי אני יודעת שהשבוע לא ירדתי (אולי קצת ואולי אפילו קצת עליתי..). זה מתחיל לחזור על עצמו: שבוע אחד ירידה יפה ושבוע אחרי התייצבות. מתי זה יפסיק? אני רוצה להגיע לשקילה בלי הלחץ הזה. יש עצות? :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

הלחץ רק עוצר אותנו בחיים – “לא לפחד מהפחד” ליזרום איתו ולהפיק ממנו את הטוב.
    לעשות תוכנית, להנות מהתהליך כמו שבחיים יש עליות וירידות כך גם בתוכנית.תהני מיום השקילה, תעשי ממנו טקס: תתקלחי, תתיפיפי לקראת המשקל, תפגשי חברים, תקבלי מחמאות פשוט תעשי מהיום הזה יום כיף, לעצמך אולי זה יגרום לך להרגיש יותר בטחון ורוגע.

אלמוני
    לא פעיל

זה ההבדל בין עוד סתם דיאטה לתהליך של שינוי באורח החיים.
    אנחנו לא מודדים כל יום ושבוע…אנחנו ניצמדים לתכנית מתוך ידיעה שיש ימים פחות “טובים” ותמיד מסתכלים קדימה על ההמשך!!! :מאושר: ועל סה”כ מה כבר יש לנו בכיס :מאושר:
    את הרי אומרת שאין לך מה להתלונן 😉 שאת מצליחה, וקוטפת מחמאות 🙂
    מה שאומר שאת בתכנית ובדרך הנכונה!!! 🙂
    אז אין לך מה להלחץ…ובטח שלא לחתום את דברייך בפרצוף עצוב!!! 🙂
    הרי יש לך הישגים לכן שימי חייכנים מאושרים כי זה ממש לא ברור מאיליו!!! 🙂 :שמח1:
    ואם השקילה מלחיצה אותך אולי תישקלי רק פעם בשבועיים? כלומר תעשי תכנית כמו שצריך,תלכי לקבוצה כדי להתחזק ולקבל טיפים,אך תבקשי להשקל רק שאת ממש בטוחה…עד שתגיעי למצב שזה ממש לא ילחיץ אותך…כי באמת אין ממה להלחץ כאשר את בתכנית…תנסי להנות מהתהליך ומהתוצאות!!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    ותמיד תסתכלי על החיובי שיש לך ובטח יש המון!!!!!!!!!!!! :אוהב:
    בהצלחה!!!! :אוהב:
    רחלי ו.
    :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות