אורנה שלום רב, אני מכינה טחינה גולמית כל פעם חברה אחרת כי אני לא יודעת מה הכי טוב טעים ובריא … יש הר ברכה , ירושלים ובאראכה. האם תוכלי להמליץ לי באיזו טחינה להשתמש בבקשה??? אודה לך מאוד אני ממש אובדת עצות ומבולבלת מהמבחר…
תודה מראש
תיקי
עניין של טעם… יש בהירה וטחינה כהה. אני אוהבת את הסוג הבהיר. מבחינת התפריט זה לא משנה הסוג, תבדקי מה טעים לך וכמובן שהתיבול מיץ לימון מלח, פטרוזליה ושום זו התוספת שהופכת את הטחינה לטעימה
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות