חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

עדכון שקילה…
    בשעה טובה ומוצלחת עד מאוד:) הורדתי 10 קילו ומאה גרם..
    בחודשיים וחצי שאני בתוך התהליך המדהים הזה, מתקשה הרבה פעמים, מתאכזבת לעיתים, נהנת רוב הזמן, עובדת קשה והכי כיף גם רואה תוצאות…
    תמיד שואלים אותי כמה עוד את צריכה לרדת ופעם הראשונה בחיי אניי עונה בכנות- לא מעניין אותי, אני יורדת.. בכיף.. מסתכלת בגאווה אחורה רואה איך אני מסוגלת לעבור עוד מכשול ועוד אחד, בחודש רצוף אירועים וחתונות ושמחות (העיקר שהנסיבות משמחות) היה לי מאוד קשה..
    אבל אפשרי, ביום חמישי האחרון אני והאהוב שלי היינו בקניון עזריאלי בשופינג.. וחזרתי עם חיוך ענק הבייתה.. וזה כל כך לא ברור מאליו..
    ואתמול בלילה הוא הפתיע אותי עם שרשרת מתנה לרגל החגיגות:) איזה כיף לעשות סיבות למסיבות..
    אז נכון יש לי עוד הרבה.. והדרך עוד ארוכה אבל כשאני מסתכלת על עצמי אני מגלה שאני באמת עושה בשביל להגיע, וזה שווה הכל, העשיה. התוצאות זה הצ'ופר:)
    ואם בהמשך הדרך שלי תהיינה לי נפילות כמו כל אדם בן אנוש ויהיה לי קשה, אני אנסה לקרוא את הפוסט הזה ולהתעודד..
    בהצלחה לכולכם שם בדרכים, לאיפה שרק תרצו להגיע.. וכמו שכתב ד”ר סוס “אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים”
    לילה מקסים
    הודיה.

אלמוני
    לא פעיל

אכן סיבה למסיבה :אוהב: איזה כיף כמה סיפוק שומעים דרך הכתב שלך…
    ישר כוח על הדרך שאת עושה… 10 קילו מאה זה וואו… כבר הוכחת לעצמך שאת מצליחה ואין לי ספק שתמשיכי בדרך הפתלתלה (כמו אצל כולנו) אך השווה הזאת :אוהב:
    מחכה כבר לעדכון שקילה הבא…. :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

אהבתי את הקישור שעשית לדר' סוס “אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים”
    אז קבלי את הגירסה המלאה (כמעט) ומגיע לך – שאפו!
    עם רגלים בנעלים,
    עם שכל בראש-
    תמצא את הדרך שלך,
    אל תחשוש.

אתה יכול ויודע, מוכן ומזומן,
    ואתה הוא זה שיחליט לאן.
    תסתכל ברחובות מלפנים, מאחור,
    יש רחוב שתחליט: “לא כדאי לי לבחור”.
    עם רגלים טובות ועם שכל לחשוב
    תזהר לא ללכת ברחוב קצת לא טוב.

:אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

10.1 קילו פחות זו בהחלט סיבה מצוינת לחגיגה!!! כיף לקרוא את הדברים שאת רושמת ממש מרגישים את הסיפוק והגאווה שלך ואין ספק שיש לך הרבה על מה להתגאות!!!
    כל הכבוד לך תמשיכי ככה והמון בהצלחה בהמשך הדרך!!!
    תמשיכי לעדכן אותנו.,… :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

וממש כל הכבוד לך. גם אהבתי שקראת לבן זוגך: האהוב שלי. זה באמת מראה שיש לך הכול. אלף בהצלחות. אין לי ספק שתצליחי

אלמוני
    לא פעיל

איזה כייף לחגוג את העשיריה הראשונה שיורדת, הא?!?!
    כל הכבוד על היכולת לפרגן לעצמך (גם מצד הבן זוג) ולפנק במתנות לכבוד ההצלחה הגדולה והמדהימה שלך. כ”כ כייף לשמוע את החיוך הגדול שלך דרך המחשב :מאושר:
    תמשיכי על דרך המלך ובגישה המדהימה שלך ואוטוטו… עוד קצת… את בשמירה… :מאושר:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות