חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם, אני ליטל זמר, שמנה שעוד לא משוקמת.
    היום עברתי חוויה מדהימה עם חלי שהגיעה לקבוצה וסחפה אותי חזרה אל התוכנית ואל המחוייבת שלי לעצמי להיות רזה.
    אני כבר חודשיים בקבוצה של מיכל ממן (עכשיו של שולה) ברוממה בחיפה. הורדתי 4 ק”ג.
    לאחר אינספור דיאטות, הרעבות, ספרים וכדומה הגעתי בעקבות משבר אישי שלי מהגוף שלי ומשבר בזוגיות לקבוצה של מיכל המתוקה שקיבלה אותי עם מבט וחיוך שנכנסו לי לנשמה.
    הרגשתי לראשונה שמישהו מבין אותי, ושאני לא לבד. מיכל תמכה, נתנה טיפיים והייתה כריזמטית מאוד.היא הראתה לי שלהיות רזה זה אפשרי וזו בחירה.
    לפני כשבועיים הודיעה מיכל כידוע על מעבר פתאומי לאנגליה, ואני הרגשתי איך הכל מתרסק לי… היה לי קשה, תליתי את ההצלחה שלי במיכל, בתמיכה שלה, וחששתי לחזור אחורה. להיות שמנה לנצח…עד שכבר מצאתי בית…
    בכל מקרה, אמרתי לעצמי שעל אף המעבר של מיכל, אני הולכת לקבוצה רק בשביל עצמי. אני הולכת לעזור לעצמי. זה היה מאוד קשה. אבל זו הייתה הפעם הראשונה שהאמנתי שמגיע לי.הגעתי לקבוצה כל שבוע , למרות שהרגשתי ממש רע…
    היום, חלי העבירה לנו את המפגש שלאחריו הרגשתי שכל האנרגיות שלי מחודשות, הרגשתי שוב שמגיע לי להיות רזה ושמה שאני מדמיינת ורואה במיינד שלי, יהפוך למציאות עם הזמן.והכל בידיים שלי.
    ברגע שיצאתי מהחדר, ראיתי את מיכל נכנסת לקבוצה, היא אמרה שיכול להיות שהיא תהיה איתנו עוד 6 שבועות.
    איך שראיתי אותה, פשוט התחלתי לבכות. מאוד התרגשתי, כי כנראה שיש דברים שצריכים לקרות, לא סתם כאשר אתה מאמין בעצמך ורוצה לעזור לעצמך, כל היקום מסתדר על מנת לעזור לך. אני שמחה בשביל מיכל על המעבר, אך עדיין הרגשתי קושי ותלות בה.
    לראות את האדם המדהים הזה עשה לי טוב על הלב.חימם לי את הלב. הראה לי שאני לא לבד שוב…
    אז מיכלי וחלי המקסימות, תודה על היום הזה, תודה שאתן כל כך כריזמטיות, אמיתיות, שאתם מראות לי בדוגמא אישית שהדמיון הופך לעיתים למציאות ובעיקר שיש לי משפחה.
    אני מקווה שכולכן כאן בפורום תקבלו אותי אליכם למשפחה, כי אני הולכת על זה עד הסוף…
    אאחל לכולן שנה טובה אזרחית והגשמת חלומות ויעדים.
    אוהבת מאוד,
    ליטל.

אלמוני
    לא פעיל

ברוכה הבאה לפורום
    אני אישית עברתי מהפכה גדולה הורדתי 64 קילו
    ואני היתי בידיוק במקום שאת נמצאת בו היום עשיתי את כל הדיאטות האפשריות
    עד שהיגעתי לקבוצות של חלי
    גם אמנתי שזה לא יעזר לי כי מי כמוני מכירה הכל
    הרי עשיתי
    אבל הפעם עשיתי את זה בגדול
    כי החלטתי שמגיע לי להיות רזה ושאני רוצה
    ואם את רוצה אם דבר שיעמוד בפניך
    אז קדימה מתוקה ישר כוח
    ואת תהיה רזה תאמיני באצמךךך
    ואנחנו פה גם בישבילך
    אוהבת רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

היי ליטל…..
    ברוכה הבאה לפורום..:) כמה טוב שאת איתנו….
    ריגשת אותי בהודעה שלך….
    הדבר המרכזי ששמעתי הוא:”אני ליטל ואני אנצח את השומנים”!!
    בהצלחה בובה

אלמוני
    לא פעיל

כמו שאת כותבת את יודעת הכל
    דיברת עם עצמך ואת מוכנה לצאת לדרך
    אנחנו כולם איתך ,
    תצליחי בגדול כי את רוצה…
    להשתמע..
    ביי……..

אלמוני
    לא פעיל

היי ליטל הבוקר בשעה מוקדמת דבר ראשון פתיחת הפורום
    קראתי את דבריך ומאד מאד התרגשתי מהכנות שלך, מהלב שצועק הצילו אני רוצה להיות רזה אבל דעי לך שכל מילה כל משפט שכתבת זה בדייוק מה שעוברת כל אחת כאן בקבוצה כולנו באותה סירה. גם אני עשיתי את כל הדיאטות שיש בעולם ובסוף נשארתי שמנההההההה אבל הגעתי לחלי גרופ קבלתי כלים חדשים ודרך חיים חדשה לא דיאטה ולאט לאט הגעתיל- 32 ק”ג ירידה בעזרת הרצון העז שלי להיות רזה ובעזרת המדריכה המדהימה שלי אהובה בעזרת חברי לקבוצה ובעזרת כל האנשים הטובים כאן בפורום כולנו משפחה אחת גדולה ובעזרת כח הרצון העז שלך ובעזרת כולנו יחדיו תגיע. ובעזרת השם נראה אותך בגלריית התמונות.
    אז בהצלחה ממני ציפי פ.

lee maman
    מנהל בפורום

ליטל המקסימה.ריגשת אותי עד דמעות,הן אתמול במפגש ביננו והן בכתיבה שלך.אני רואה וחווה את הנחישות שלך לממש את עצמך בלהוציא החוצה את ליטל הרזה לאור העולם.אני כאן בשבילך(בפורום וברוממה),אבל יותר מזה ,ליטל המחוזקת והמחויבת לעצמה נמצאת איתך 24 שעות ביממה ועליה אני סומכת יותר מכל!תזכרי יקירתי,זה רק שומן!שומן שיורד!צעד קטן ועוד 2 קטנים יקדמו את תחושת השליטה שלך בדרך להשגת המטרה. אוהבת וגאה בך על הבחירה שלך להתמודד.מיכל ממן.

אלמוני
    לא פעיל

כל מפגש בקבוצה הוא חוויה, והקבוצה שאני מתשייכת אליה נווה שאנן קבוצה גדולה, מזל “מנצחת” עלינו בשרביטה וכמה פעמים ברציפות “כעדר” כולנו מהנהנים, בהבנה בהזדהות – מזל מלמדת אותנו איך לנצח את עצמנו. היא מתארת בצורה כל חדה את מה שעובר על כולנו בשלב זה או אחר ולוקחת אותנו עם הטיפים הכי מעשיים איך לצאת מעור עצמנו, עורו של השמן!

כוחה של קבוצה, אני אומנם טרם הייתי במפגש עם חלי, אבל אני כן יכולה להעיד על התרגשות והתפעמות בכל מפגש קבוצתי מכולם בכלל וממזל המנחה בפרט, בתבונה וברגישות אין קץ נוגעת בכולם בנקודה הכואבת ועוזרת להרפא.

הנקודה הכואב אצל השמנים לא תמיד נמצאת בבטן, אלא בלב, הסיבות שלנו מגוונות להגיע למפגשים עם הגברת השמנה שלנו..

גם בפורום כמובן אני בכל אופן מוצאת כוחות רבים, ומרגישה אט אט כי כוח חזק מאוד של אמונה מניע אותי קדימה, זה לא לבד, אבל זה כן תלוי בי, ולכן גם אם המנחה המדהימה שלך מיכל לא תהיה אני בטוחה שתוכלי בעזרת משפחתינו המורחבת והאוהבת למצוא את הכוחות לחולל בחייך ניסים.

תשאלי את אנשי ונשות הגלריה, כיצד הגשימו חלום, ועשו את הבלתי יאומן – ואין טוב ממראה עינים וזה לפעמים בלתי נתפס איך אדם יכול לבחור להשתנות מהקצה אל הקצה.

יחד, ננצח את השומנים!

אלמוני
    לא פעיל

ריגשת אותי בכנות שלך ואני כל כך שמחה שהצלחתי לעורר בך את המוטיבציה להצלחה.
    כמו כל חברי הקבוצה, גם אני נהניתי מאוד להיות במחיצתכם, אתם קבוצה נהדרת ומגובשת ואשמח להיות לכם לעזר.
    ואת ! אל תשכחי, את בתכנית אך ורק בשבילך ואין לי כל ספק שאת תדעי לבקש את מה שאת רוצה ואת תקבלי !
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

בהצלחה מאמי אין ספק שמליקרוא את מה שרשמת יש אישה מדהימה וחזקה
    מאחלת לך בהצלחה רחלי

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות