חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,
    לפני שבוע התחלתי את התפריט של 1200 קלוריות באופן עצמאי,ואשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות,
    1.האם יש דברים שהם מוגבלים מבחינת הכמות שלהם בשבוע?לדוגמא שניצל תירס לייט מישהו אמר לי שמותר רק פעם בשבוע,חטיף בריאות ,גבינה צהובה 9% וכו?

2.מחר אני מעוניינת לעשות תפריט כריכים ומשהו לא ברור לי בארוחת צהריים,
    בתפריט רשום:4 פרוסות לחם קל עם קופסא טונה או 2 טבעולייט או ביצה ו2 כפות גבינה 5% ובנוסף לכך כפית שמן או 6 זיתים + ירקות מאודים וטריים ,
    האם הכוונה ל4 פרוסות עם טבעולייט,או 4 פרוסות עם ביצה ו2 כפות גבינה,
    כלומר האם הפרוסות זה רק בשילוב עם הטונה או אפשרי בשילוב כל אחד מהנ”ל?
    תודה רבה!!
    לירון

אלמוני
    לא פעיל

1) כל הטבעול למינהם מוגבל עד פעמיים בשבוע מותר לך מנת פחמימה מרובעת (2 כוסות חד פעמיות של פחמימה במקום בשר לארוחת צהריים) עד פעמיים בשבוע חטיף בריאות 1 ליום גבינה צהובה 9% לא מוגבלת כבר 2 כפות חומוס במקום חלבון גבינה מוגבל גבינה טוסטי מוגבל כף גבינה סימפוניה מוגבלת בשר בקר כבד עוף מוגבל לפעמיים בשבוע כפית מרגרינה כפית חמאה 2 כפיות מרגרינה לייט מוגבל לפעמיים בשבוע.

2) הבעיה בתפריט כריכים הוא שצריך לאכול בדיוק מה שכתוב זה או 4 פרוסות לחם קל+ 2 קופסאות טונה במים או 2 טבעולייט+2 פיתות או 2 פורוסת לחם קל+כף גבינה+ביצה
    את בוחרת מהאפשריות הרשומות בתפריט זו הבעיתיות בתפריט כריכים חוסר גיוון לכן גם הוא מוגבל ל3 פעמים בשבוע 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות