חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכם,
    יש לי סיפור קצת ארוך עם הדיאטה אבל אני יקצר..
    התחלתי דיאטה (עפ”י התפריטים באתר, ללא קבוצה) אחרי 6 שבועות מהלידה וירדתי נהדר! לצערי אבי חלה מאוד ולאט לאט הכוחות הפנימיים שהיו לי נמוגו. את חופשת הלידה שלי סיימתי בשבעה על אבי..
    מאז אני אוכלת בלי חשבון ועליתי כמעט כל מה שירדתי.
    הצקתי לבעלי תקופה שאני חייבת להתחיל מחדש וללכת לקבוצה כי אני לא יכולה לבד ובגלל מצב כלכלי לא היה באפשרותי ללכת (שזה דורש ממני נסיעה לעיר אחרת+תשלום לקבוצה..)
    ובכך תליתי את הדיאטה, לפעמים שומרת, לפעמים פחות ומאשימה את מצבנו הכלכלי..

בשבת בעלי בא אליי ואמר לי שהוא רואה שזה מאוד מטריד אותי ולכן הוא חסך כסף בצד כשי שאני יוכל ללכת לקבוצה :המום:
    הייתי בשוק.
    :מבולבל: :מבולבל: :מבולבל:
    בקיצור, עכשיו זה תלוי רק בי ואני צריכה לקבל החלטה שאני הולכת לעשות את זה! השכל רוצה אבל הלב אומר שאני לא יחזיק מעמד לרגע!
    מאוד מפחדת שאני יאכזב את עצמי וישלם לחינם. מעבר לזה, ברגע שכף רגלי דורכת בקבוצה זאת אמירה שאני מוכנה לנסות.. אבל אנילא יודעת אם אני מוכנה לזה! הצילו! :עצוב: :עצוב:

אני מאוד רוצה לרדת! אבל זה בשכל. קשה לי לדעת שצריך להתאמץ. :סחרחורת:

תובנותכם יעזרו.. :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

תראי אני גם רק התחלתי עכשיו..למרות גם נסיוני הרב דיאטה..
    בל אני רוצה להגיד לך שאין לך מה להפסיד, אם בעלך העניק לך כבר את המתנה הזאת לכי על זה לפחות תנסי .. אני חושבת שאם זה החלום שלנו מה יש לנו להפסיד זה שווה את הכל ללכת ולקנות בגדים בציק צק בלי לדאוג זה משמין וזה צמוד, לפחות תדעי שנסית בהתחלה תצטרכי תנופה וזה יזרופ לך שהגוף יחייך את תמשיכי עד הסוף בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

אם הוא כבר שם לב שזה מפריע לך, והסכים שתלכי, אז זה סימן שכדאי להגיע לקבוצה.
    טוב שהוא עומד מאחורייך, למרות הקושי הכלכלי…

נכון, הצעד הראשון לא קל, ולפעמים אפילו מביך, אבל ברגע שמתחילים, מקבלים תמיכה מהקבוצה (וכאמור, גם מהבית), ורואים תוצאות!

אלמוני
    לא פעיל

ותודה רבה על התמיכה..

:סחרחורת: מפחדת

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות