חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם!
    שמי רדה אני בת 28. אמא לילדה יפייפיה בת שנתיים וחצי.
    החלטתי להיצטרף לקבוצת חלי ממן כי אני כבר מתוסכלת!
    אני שוקלת ….. אפילו מתביישת להגיד כמה… ( 75.9 ק”ג). לפני לידה הייתי 53-55!!! זה המשקל האופטימלי בשבילי!נסיתי הכל!!!!!! ומשקל שלי לא זז כרצוני!
    אני מרגישה רע! מתוסכלת, חסרת שמחת חיים. אני שונאת את עצמי במראה. לא רוצה ללכת לשום מקום.בעלע מקסים מפרגן לי בהכל! מעודד אותי ואומר שאוהב אותי ככה!הפסקתי להיתלבש יפה, להיתאפר.לא בא לי כלום!
    אהל אני לא שקטה עם עצמי!אני רוצה לחזור לעמי ולהחזיר את כל השמחה אושר ואהבה לעצמי!לכן, אני ממש צריכה אותכם!מקווה שאצליח עם דיאטה של חלי.היא התקווה האחרונה שלי להחזיר לי את עצמי!

אלמוני
    לא פעיל

הגעת למקום הנכון בזמן הנכון ! הגעת למקום שבו לא עושים דיאטה אלא נהנים, אוכלים ויורדים במשקל !!! זה כיף גדול ! עם רצון כמו שלך אין לי ספק שתצליחי להגיע למטרה שלך ! יש לך קבוצה ומדריכה שתתמוך בך כדי להגיע ליעד שלך וכמובן את הפורום ה-מ-ק-ס-י-ם הזה !!! שאיתו את אף פעם לא לבד !!! אז אנחנו פה לכל שאלה/שיתוף וכל דבר שתצטרכי מאחלת לך הצלחה רבה ! וכשתתמידי בדיאטה של חלי תדייקי וכמובן שצריך סבלנות 🙂 זה יגיע בענק !!! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד שהחלטת לקחת החלטה ולהרשם לקב' תמיכה ולרדת במשקל. התמיכה של הקבוצה והמנחה מאוד מאוד עוזרים…. אני מנסה לא לחשוב על זה כדיאטה אלא כאורח חיים נכון ובריא.

אני מאמינה ובטוחה שאת מסוגלת לרדת למשקל הקודם שלך, זו רק עניין של החלטה בראש שלך! לעשות סויטץ ולשנות הרגלי אכילה רעים.
    המון בהצלחה!!!!!! :שמח1: 😉 :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

בהחלט הגעת למקום הנכון!!!!
    אני מבינה לגמרי את ההרגשה שלך גם אני הרגשתי ככה עם עצמי לפני שהתחלתי את התהליך…
    שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!!
    תמשיכי לעדכן ולהישתתף איתנו בפורם זה ממש כיף :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    את תמצאי כאן המון תמיכה ופירגון ועזרה!!
    שיהיה המון בהצלחה!!!!!

אלמוני
    לא פעיל

אני מאד מבינה אותך, אמנם אני לעולם לא הייתי רזה לפני חלי ממן אבל היום אני יודעת מה הפסדתי כל החיים. ואני מבינה אותך כי את כן יודעת מה את מפסידה כרגע בגלל שהיית שם והרגשת טוב.
    אני מבטיחה לך שחלי ממן זה כלי מדהים. אם אני הצלחתי בו (אני מזכירה לך שלעולם לא הייתי רזה, והיום זה אורח חיים בשבילי) אז אין סיבה שאת או כל אחד אחר לא יצליח….
    פשוט תתחילי, אל תחשבי רחוק אלה רק עד השקילה הבאה, תתמקדי בכל שבוע בפני עצמו ותבואי הרבה לבקר בפורום, אנחנו נהייה פה בשבילך צעד צעד
    בהצלחה מותק :מאושר:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות