חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי כולם..לא הספקתי להציג את עצמי אני ליאה ואני חדשה בחלי ממן ורציתי לשתן אותכן בסיפור שלי…אני ילדה בת14 יפייפיה את זה כולם אומרים..מעוללםם לא חשבתי שאני שמנה..הלכתי עם ביקיני ושמלות קצרות הרגשתי הכי נשית וכוסית שיש..וזה מה שהחברה שידרה לי…חברות שלי מעולם לא מהעירו לי על הגודל שלי וגם לא המשפחה ואז יום אחד החלטתי…את יפה לי תעשי עם זה משהו הלכתי לסוכנות דוגמנות לנוער ועשיתי בוק ניסיוני (שעליו שילמו לי) דיברתי עם הבוחן והוא אמר לי ככה “את ילדה יפייפיה אבל את לא יכולה להתקבל להיות אצלינו דוגמנית במידות רגילות..בדיוק עכשיו יש לנו מקום לדוגמנית לרשת מתאים לי לנוער”ברגע הזה הפסקתי להקשיב הייתי בשוק..זה היה מטורף…פשוט קמתי לקחתי את התיק והלכתי…הלכתי והכלתי..לא חזרתי הבייתה עד 11 בלילה שוטתי..בכיתי ללא הפסקה..ואז התקשרתי לחברה הכי טובה שלי ושאלתי אותה..את חושבת שאני שמנה? היא ניסתה להתחמק ובסוף אמרה לי את מלאה במקומות הנכונים..ניתקתי לה בפרצוף ולא עניתי לה לשיחות..ואז הגעתי הבייתה הוצאתי את המשקל הישן עליתי עליו ובווםםםםםםם 96 קילו פשוט השתגעתי..והחלטתי שדי נרשמתי לחלי ואני מקווה שזה יעזור….אני אראה לסוכן הזה מזה מתאים לי..אני אלך לסוכנות מתחרה ואתקבל…והוא יאכלל את הלב שלו…אשמח לתגובות ליאה 😉

אלמוני
    לא פעיל

היי ליאה ריגשת אותי עם הסיפור שלך את הגעת למקום הנכון ״הרגלי אכילה נכונים ״ ולא דיאטות בזק לא בריאות
    את ניראית י אחת שהחליטה ושום דבר לא עומד בפני הרצון!!!!
    בהצלחה!!!!בבקשה עדכני בפורום את ההצלחה שלך אשמ לעקוב :צוחק: : וצוחק מי שצוחק אחרון!!!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות