חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום רב,
    התחלתי את הדיאטה באמצעות האתר לאחר כמה דיאטות כושלות. עליתי בשנתיים האחרונות 7 ק”ג ומכיוון שאני נמוכה, הדבר ניכר ומאוד מפריע לי (אני רוצה להוריד משקל מ- 57 ק”ג ל-50 ק”ג).
    התחלתי בדיאטה 1,200 (למרות שלפי חישוב שלי של מה שאני אוכלת זה יוצא 1,000 קלוריות ביום).
    אני כבר 3 שבועות שומרת וגם משתדלת להתאמן 3 פעמים בשבוע ובינתיים ירדתי רק קילו.

אני עומדת להשבר כי אני רעבה מהר מדי בין הארוחות ואני גם מרגישה (כמו תמיד) תקועה במשקל.
    מה תייעצו לי לעשות/לשפר? (אני לא רוצה לעבור לתפריט 1500, אין בו שינוי משמעותי וזה מחזיר אותי למס' קלוריות שאני בד”כ אוכלת, כך שזאת לא דיאטה בשבילי)

אלמוני
    לא פעיל

זה תפריט שניתן לבעלי גובה ומשקל גבוה משלך.
    כמה אפשרויות-
    *יכול מאוד להיות שבגלל שעודף המשקל שיש עלייך הוא יחסית לא גדול (הכל יחסי, יכול להיות שבעיניך זה נראה המון אבל כעובדה 7 קילו עודף זה לא המון), אז הירידות יהיו קטנות יותר.
    *ייתכן שבגלל שהגוף שלך עבר לאחרונה יויו של דיאטות אז הגוף מה שנקרא רווי דיאטות, יכול להיות שיקח קצת זמן לחילוף החומרים להתרגל לדיאטה החדשה שאת החלטת לעשות. אז תני זמן.

תהיות-
    *למה את אוכלת 1000 קלוריות ביום?? מה את מחסירה?? האם את אוכלת את כל המרכיבים שרשומים בארוחות?? האם את מוסיפה מספיק ירקות חינמיים על מנת להיות שבעה?? האם את שותה מספיק מים??

ממליצה לך לשבת עם עצמך ולענות על השאלות האלה. בנוסף, ממליצה לך להתחיל לעשות רישום שבועי של כל מה שנכנס לפה. אולי תגלי שאת מחסירה דברים ובגלל זה את רעבה.

ובסופו של דבר, לקח לך שנתיים לעלות 7 קילו, אל תצפי שתורידי אותם תוך שבועיים, ואולי אפילו גם לא תוך חודשיים. זה תהליך, כל גוף מגיב בצורה אחרת. לכן כדאי שתהיי סבלנית, תעשי את התכנית בדיוק, אבל בדיוק כמו שכתוב, תשתי הרבה מים, תאכלי מנה מותרת פעם בשבוע, תוסיפי לך יותר ירקות כדי שלא תהיי רעבה. ואני בטוחה שתראי תוצאות תוך זמן קצר.

אלמוני
    לא פעיל

קילו זה יפה מאוד..
    ובמשקלים נמוכים נהיה כבר לגוף יותר קשה לרדת,אין מה לעשות..
    תשארי עם התפריט שלך 1200,תוסיפי ירקות,מים וחינמים שקשה לך
    ויהיה בסדר!! רק סבלנות זה הכי חשוב..
    7 קילו אמנם זה לא הרבה,אבל זה גם לא יורד בין רגע מה לעשות 🙂
    בהצלחה!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות