חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ככה….
    אני כבר מחודש ספטמבר בתוכנית, ממש פתחתי את השנה במטרה לרדת במשקל ולשנות את כל החיים שלי, ובאמת מקפידה על התפריט ומקפידה על הכל,בשבועים הראשונים כל שבוע ירדתי 2.7 ו2.2 קיבלתי את כל הטיפים הנכונים לחג ובאמת כמו שאיה המדריכה אמרה שכולם בסוף הארוחה יסבלו מכאבי הבטן והרגשת ההתפוצצת ואנחנו נרגיש קליליים וכך היה, אבל שבוע לאחר מכן ל לא יכלתי להגיע לקבוצה מסיבות משפחתיות , והייתי כמעט כל החג בבית חולים , (לא אני אושפזתי ) אבל גם אז נשקלתי בבית חולים וראיתי כי עדין ירדתי עוד קילו, עוד שבוע עבר וגם אז לא יכלתי להגיע, ואז הגיע כבר סוכות, והתקופה שאחרי החגים שלא הכי הסתדר לי בדיוק באותו יום שלישי להגיע לקבוצה, אבל זהו זה ניגמר יום שלישי הקרוב אני מגיעה בחזרה אל הקבוצה והולכת להשקל, :לשון:
    בכל התקופה הזו הכי שמרתי שיש!!!! ובאמת המחמאות מכל הסביבה אומרות שממש ירדתי במשקל ואני מממש סקרנית לדעת כבר כמה ירדתי מתחילת התהליך :לשון:
    ובאמת שלא הייתי יכולה להמשיך בכל התהליך אפילו שאני בלי הקבוצה בלי הסביבה התומכת שאני נמצאת בה, בין אם זה החברות בעבודה שהן גם בחלי, והמשפחה בבית שכולם משמינים ואני מרזה, ומתבאסים מזה, עד שהם יעשו את הסווטיש במוח ויבואו גם לחלי, אבל עדין מתחשבים בי מאוד בבית בין אם זה מבחינת לא להכניס פיתויים או לבשל בנפרד בשבילי , וגם החברות והבם זוג תומכים מאוד , ופשוט כיף :שמח1:
    והיום אחרי שקראתי את הסיפור המדהים של אמילי שירדה 90 קילו פשוט אמרתי לעצמי! זהו אפשר לעשות את זה והכל עניין של רצון, אז מיום שלישי הזה לא משנה מה קורה אני מגיעה לקבוצה!!!!
    באמת התגעגעתי 🙂

אז שיהיה שבת שלום :אוהב:

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות