חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי יקרות, שבוע טוב!
    ירדתי כבר 15 ק”ג (ללא קבוצה) ונותרו לי עוד 7 ק”ג ליעד הנכסף.
    עד עכשיו ממש התמדתי ואכלתי לפי הספר.
    בזמן האחרון אני פשוט מתחילה לעגל פינות ולחפף ואני ממש לא אוהבת את זה. נניח אתמול, ישבתי עם בעלי לארוחת בוקר בבית קפה טבעוני ואכלתי חביתה המורכבת מ2 ביצים, קצת גבינות, לחמנייה פצפונת ופרוסת לחם ונשנשתי קצת טופו עם שום וטחינה – אפשר לומר שחרגתי !
    עוד דוגמא, אני בתקופת מבחנים אז במקום הפרי בביניים בוקר אני לוקחת לי 2 קוביות שוקולד פשוט כי זה יותר טעים לי ומשמח אותי.
    מה גם שאני לא אוכלת אף פעם את ארוחת הלילה אז אני מרגשה לעצמה את הקיזוז הזה כביכול מארוחת הלילה.
    אף פעם לא רשמתי מה אני אוכלת מתחילת הדיאטה, אולי כדאי להתחיל?? אני מפחדת שכל מה שהשקעתי ילך לאבדון, צריכה איזה שהיא זריקת עידוד. אני מאוד רוצה לחזור לתכנית במלוא המרץ והדיוק.
    טיפים? :המום:

אלמוני
    לא פעיל

שאפו!
    מבינה אותך. אני כולה 3 שבועות בתוכנית וכבר מחפפת… :עצוב:
    לא יכולה ליעץ לך, כי אני במצב דומה…

אלמוני
    לא פעיל

הכי טוב, לדעתי, להחליט שהיום את חוזרת לתכנית. מדייקת ועושה הכל לפי הספר. מיים, ספורט, רישום, תכנון… הכל סופר מדוייק. יום אחד טוב מביא איתו יום נוסף טוב. זה עובד גם הפוך…

אל תתייאשי. פשוט קבלי החלטה לחזור לתכנית שלך . מה שחרגת – חרגת וזה לא רלוונטי בכלל. מה שהיה אתמול – אין לך שליטה עליו. ומחר – תדאגי למחר. אז נשאר רק היום. רק היום לשמור. רק היום לעשות יום מתוכנן … כזה שבסוף היום תוכלי לומר לעצמך “שיחקתי אותה!!”

בהצלחה :מאושר: :מאושר: את לחלוטין יכולה לעשות את זה!!

אלמוני
    לא פעיל

השיטה שעוזרת לי היא לרשום ולתכנן את היום מה הולכת לאכול… אז גם אם בוצע שינוי במקום קרקר לקחתי לחמית או 2 פרוסות לחם קל עדין זה בתפריט וכך מקל עלי את סדר יום.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות