חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לחברי הפורום!
    המוןןן זמן אני קוראת כאן ועוד לא הצטרפתי פיזית אך החלטתי שהגיע הזמן.
    בדומה לחלק מכם, גם אני בעייתית מבחינת משקל וזה מלווה אותי כל החיים, מן עננה שחורה שלא עוזבת אותי אף פעם. בעצם אולי לפרקים כן, אבל אח”כ חוזרת…
    אחרי כל דיאטה הוספתי לעצמי עשיריית קילוגרמים נוספת וכך הגעתי לעודף משקל שאני נמצאת בו היום- 25 ק”ג.
    לפני 4 שנים לקחתי מדודתי את התפריט של חלי והצלחתי לרדת 21 ק”ג אבל אח”כ עליתי חזרה את הכל פלוס 10 ק”ג נוספים.
    אז למה אני חולקת את זה איתכם דווקא היום? באוקטובר הקרוב אהובי ואני מתחתנים לאחר שנתיים של זוגיות ומגורים משותפים.
    אוקטובר! אני לא קולטת איך הזמן טס. רק לא מזמן היתה שנה לחתונה והנה פתאום זה קורה בעוד 4 חודשים תמימים.

4 חודשים ו-25 ק”ג. איך עושים את זה?
    בשיא הכנות אני ממש פוחדת להגיע ליום הזה במצב שבו אני היום.
    עכשיו כבר הייתי צריכה להתחיל למדוד שמלות אבל אני לא מסוגלת עם איך שאני נראית. וזה לא בראש שלי. אנשים מעירים לי (המשפחה) ויש נשמות טובות שלא ראו אותי מזמן אז הם חשבו שאני בהריון – אז זה מסביר לכם כמה המצב גרוע.
    כמו כולם, אני יודעת מה בדיוק צריך לעשות (תפריט, מים, ספורט-לא מסובך) אבל לא מוצאת כוחות לעשות את זה.
    או שאני מתחילה ונשברת אחרי יומיים. כבר שנה שלמה אני מנסה ומנסה ופשוט לא הולך. אני תקועה!
    במחשבות שלי אני כל הזמן ב”חלי” – בתוכנית, אבל במעשים..? לא
    הגיע הקיץ ואני כל כך מקנאה בבנות האלה שלובשות מכנסיים קצרים וגופיית סבא ונראות מיליון דולר. אני תקועה עם מכנסיים ארוכים וחולצות שלא משקפים את חוש האופנה שלי בכלל אבל אין לי ברירה כי מה שאני אוהבת ללבוש לא מתאים לי.
    תארו לכם איך זה מרגיש להתלבש כל יום בבגדים שאתם לא אוהבים, להסתכל במראה ולהיגעל.. ועוד לפני חתונה. אירוע כל כך חשוב שבו יהיו כל האנשים שאני מכירה. אם לא אעשה עם עצמי משהו אני אסבול ביום הזה מאוד. ולא רק באותו יום אלא בכלל.
    טוב, מצטערת על האורך של ההודעה.. פשוט חשבתי שהגיע הזמן כבר לפרוק את כל המטען ולהתחייב לעצמי כאן בפני אנשים שעוברים את אותו הדבר.
    הפורום הזה מבורך וחבל שלא כתבתי מזמן, זה עושה הרגשה טובה…

אלמוני
    לא פעיל

מזדהה איתך בטירוף.
    אני גם כל החיים שומרת למרות שרוב החיים היה לי טוב עם עצמי בסופו של דבר. אני מציעה לך כמה דברים שעוזרים לי ואולי יעזרו לך, וחוץ מזה כוח רצון זאת המילה היחידה שיש, להיות יפה בחתונה של עצמך, להסתכל על תמונות ולהגיד ואוו.
    אז ככה:
    להצתלם. כן נשמע הזוי אני התחלתי מאז התהליך להצתלם, משהו שמעורר בי זעזוע. מעולם לא הצתלמתי ככ הרבה, למרות שבעבר הייתי רזה. את תסתכלי על עצמך ותקלטי את העניין תנסי.
    לאהוב את עצמך, ולרצות לרצות את עצמך.
    ללכת לחדר כושר- כן זה מעצבן אבל תשמעי- זה עובד.
    לעשות תוכנית, לשתות מים. לקום בבוקר ולהגיד לעצמך, אני לחתונה שלי מגיעה יפיפיה.
    להתסכל קדימה אך לא יותר מידי כל פעם מטרה של 2-4 קג. מה האפשרויות שלך? להישאר כך? או לרזות אפילו “רק” 10 קג עד אז…

אנחנו פה תמיד
    יולי

אלמוני
    לא פעיל

ראשית – מזל טוב והמון הצלחה
    דבר שני אני מזדהה איתך בכל מילה ובכל פסיק שכתבת……
    חוץ מהחתונה שהתחתנתי לפני כ-20 שנה….
    חח
    אם צעירה, ויש לך מטרה!!!!!!!!! להראות מליון דולר בחתונתך, ואני חותמת לך שתצליחי במשימה
    זה עובד, אם יש לך מטרה זה ילך ואת תצליחי
    אז בהצלחה מתוקה ותחשבי על האירוע שלך של פעם בחיים

אלמוני
    לא פעיל

מזל טב לחתונה, לי נשמע שאת יתר מבואסת מהקטע של הירידה, או אי הירידה, לדעתי מה שאת צריכה זה לשנות גישה בראש כלומר תציבי לך יעד בעצם יש לך, תעישי תוכנית כראוי ואת כן מסוגלת אז בבקשה תראי לנו לכולם שאת כן יכלה ואני מאמינה שכן אז יאלה לעבודה ולמלאכה

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל מגיע לך מזל טוב לרגל נישואייך עם בחיר ליבך.
    אני יודעת כמה זה לא קל להיכנס לתוכנית לשמור אבל נשמה
    לא חושבת שיש לנו ברירה אחרת, הרי לא טוב לך עם הבגדים הרחבים, עם הגוף הזה,
    לדעתי צריכה לעשות!!!!!
    פשוט לעשות, לא לחשוב יותר מידי, לקחת את התוכנית לידיים
    לאכול אותה לשתות הרבה ולהשתדל לעשות הליכה כמה פעמים בשבוע.
    זה לא נורא, אצלנו לא מורעבים, אוכלים די והותר, נהנים וגם יורדים.
    אין קבוצה של חלי קרוב למקום מגורייך? זה היה עוזר לך המון.
    אצלנו גם כשלא קל לומדים להתאפק,
    לא יודעת אם בארבע חודשים תורידי 25 קילוגרם, אבל בטוח תגיעי הרבה יותר רזה, הרבה יותר מאושרת ליום הניכסף שלך.
    ו…… תחשבי על זה.
    בהצלחה
    רינת…

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות